Ecodor UF2000 - 2,5 l dodatno polnilo
Šifra
EC-13.40.063

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina. Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in drugih površinah. Smrad urina nevtralizira na sedežnih garniturah, ležiščih, preprogah, laminatu, ploščicah, kamnitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah in drugje.

Razpoložljivost
Ni na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 29,57 € /kos in prihranite  17% Preračunana cena: 11,83 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 53,78 € Posebna Cena 35,48 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
14,19 € / 1 l

UF2000 odstranjevalec smradu urina

Ecodor UF2000 odstranjevalec smradu urina živali in ljudi

UF2000 uspešno nevtralizira, odstrani ter razgradi živalski ali človeški urin. Namenjen je za odstranjevanje urina s tekstila, betona, lesa, keramike, porcelana, plastičnih in drugih oblog. Urina ne prekrije z dišavami, ampak ga nevtralizira, njegov vonj pa odstrani. UF2000 nevtralizator urina - 2,5l

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 za odstranjevanje urina zaradi svoje posebne biološke sestave uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina, priporočamo, da po nanosu UF2000 uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je namenjen za odstranjevanje urina in je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana in drugih površin.

Navodilo za uporabo - odstranjevalec smradu urina

Plastenko pretresite, emulzijo prelijte v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem mestu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 Video:

Ecodor UF2000 odstranjevalec smradu urina z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!