Ecodor EcoFur pena za odstranjevanje smradu na kožuhu živali - 1l
Šifra
EC-13.81.032

EcoPet EcoFur pena za odstranjevanje smradu živali je izdelana na osnovi rastlinskih izvlečkov. Uspešno nevtralizira smrad na kožuhu živali in mu podari svež in čist izgled. Pakiranje: 1l plastenka.

Razpoložljivost
Ni na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 34,90 € Posebna Cena 28,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
28,90 € / 1 l

EcoFur pena za odstranjevanje smradu

Naravna pena za odstranjevanje smradu živali Ecodor EcoFur

Naravna pena za odstranjevanje smradu živali je izdelana na osnovi rastlinskih izvlečkov. Uspešno nevtralizira smrad na kožuhu živali in mu podari svež in čist izgled. Alergične reakcije niso poznane.

Namen uporabe - naravna pena za živali

Ecodor EcoFur odstranjevalec smradu z živali z svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad na kožuhu živali in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za odstranitev smradu s kožuha mačk, psov in drugih živali.

Navodilo za uporabo

Pretresite plastenko s pršilko. Peno nanesite na roke, enakomerno porazdelite po kožuhu in vmesirajte v dlako. Kožuh živali skrtačite in pustite učinkovati nekaj minut. Če je potrebno postopek ponovite.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor naravna pena za suho kopanje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ecodor EcoFur Video:

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!