Detektor urina za dom - EcoLight
Šifra
EC-41.00.531

Ecodor detektor urina je namenjen odkrivanju posušenih in nevidnih madežev, ki predstavljajo izvor smradu v prostoru. Detektor v temi, z svojo UF svetlobo osvetli madeže urina, sperme, iztrebkov in znoja na tekstilnih, lesenih in drugih površinah.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 5 za ceno 11,95 € /kos in prihranite  14%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 18,95 € Posebna Cena 13,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor detektor urina - EcoLight.

Ecodor detektor urina za odkrivanje skritih madežev in izvora smradu.

Ecodor detektor urina je namenjen odkrivanju posušenih in nevidnih madežev, ki predstavljajo izvor smradu v prostoru. Detektor v temi, z svojo UF svetlobo osvetli madeže urina, sperme, iztrebkov in znoja na tekstilnih, lesenih in drugih površinah.

Namen uporabe Ecodor detektorja

Ecodor Detektor je namenje odkrivanju posušenih madežev urina, sperme, znoja in iztrebkov živali in ljudi. Z svetlobo, v temi uspešno odkrije in osvetli madeže, ki jih lahko nevtraliziramo in odstranimo z Ecodor UF2000 in Ecodor EcoPet. Primeren je za odkrivanje izvora smradu na tekstilnih izdelkih, lesu, plastilnih masah, kamnu, keramiki, porcelanu idr.

Navodilo za uporabo

Prostor zatemnite. Prižgite Ecodor detektor ali EcoLight in z njo osvtlite posamezne predmete in dele prostora. Mesto onesnaženo z urinom ali drugimi iztrebki se bo obarvalo modro in osvetlilo. To mesto lahko nevtralizirate z uporabo Ecodor nevtralizatorji in čistil.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor detektor urina in izvora smradu z zajamčeno najanižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!