Oprema za mačke

Izdelki za mačke in udobno življenje z mačkami

Vse, kar ima mačka rada, je njeno. Tudi skrbnik, ki je odgovoren, ki zna skrbeti zanjo, jo razvaja in ji nudi vse, kar potrebuje za srečno ter udobno življenje! Ta elegantna, bolj ali manj samosvoja bitja so zaradi svoje očarljivosti in naklonjenosti do svojih skrbnikov ene najbolj priljubljenih domačih živali. Na videz popolnoma samostojne, pa kljub vsemu potrebujejo veliko nege in pozornosti svojih človeških prijateljev. Vse, kar imajo mačke preprosto rade in kar potrebujete za udobno življenje z mačko v notranjih prostorih, najdete v naši spletni prodajalni.

Notranje mačke preživijo vse svoje življenje v stanovanju. Čeprav se zdi, da jim je udobnejše kot zunanjim mačkam, jim bo to le, če jim boste nudili vse tisto, kar mačka nujno potrebuje in kar si mačka v naravi sama vzame ali poišče.

V naši ponudbi boste tako našli vse za higieno in nego mačk, praskalnik, našli pa boste tudi izdelke za njeno udobnost in različne igrače, ki so zelo dobrodošle v vsakem mačjem domu.

Mačke so zelo čiste živali, ne oddajo vonja in v veliki meri same poskrbijo za svojo čistočo, a vseeno potrebujejo nežno krtačenje in skrb za njihov kožuh in kožo. Dolgodlake mačke potrebujejo vsakodnevno česanje. V naši trgovini boste našli, glavnike, krtače, pa tudi šampone in balzame iz kolekcije GogiPet, razpršilce za razvozlavanje dlake, GogiPet Silk Care negovalno olje, in parfume za pravo mačjo gospodo.

Ker je treba skrbeti za njihove kremplje, ne pozabite na praskalnike in mačja drevesa, ki so nujno potrebni, če želite seveda ohraniti cel kavč ali kakšen drug kos pohištva.

V spletni prodajalni onlinezoo so na voljo tudi različna mačja stranišča, ki jih ločimo po obliki in velikosti in po tem, da so lahko odprta ali zaprta, lopatk za odstranjevanje iztrebkov in  visoko kvaliteten pesek za mačje stranišče, ki ga odlikuje nizka poraba, izredno visoka vpojnost in je sto odstotno naraven.

Izdelki za udobno življenje z mačkom - GogiPet kolekcija.

  • Ovratnice in nakit za mačke Ovratnice in nakit za mačke Ovratnice in nakit za mačke zajema klasične, elastične ovratnice z zvončki in modne ovratnice s kristali, obeski in drugimi dodatki. Ovratnice in modni dodatki so posebej oblikovani ter prilagojeni potrebam mačk...
  • Pohištvo, igrala in praskalniki Pohištvo in oprema za mačke Najbolj oboževane aktivnosti mačk so igra, spanje in praskanje. Da bi zagotovili mačkam te potrebe nudimo v naši spletni prodajalni pohištvo in igralna drevesa za igro in počitek. Posebej priljubljen del pohištva...
  • Igrače za mačke Igrače za mačke Mačke so vedno pripravljene na igro in ravno zato vam predstavljamo zanimive in varne igrače za igro z mačkami. Mačke obožujejo zvončke, perje, majhne sijoče žogice ipd. Poiščite pravo igračo za vašo mačko v spletni...
  • Mačja stranišča, pesek in higiena Oprema za higieno in nego mačk V tej kategoriji boste našli vse, kar potrebuje vesten skrbnik mačke za prijetno sobivanje z mačko in vse kar potrebuje mačka za udobno življenje s svojim gospodarjem. Za osnovno nego in higieno mačk potrebujete...