Postelje za pse

Postelje za pse

Oprema za pse - postelje za udoben počitek psov.

Vsak pes potrebuje svoj prostor, kamor se bo lahko umaknil in počival, dremal ter preživel lahko in mirno noč. Ležišče za psa mora biti udobno za počitek, dovolj mehko in prilagojeno zdravstvenemu stanju in fiziološkim lastnostim, velikosti in teži psa. Najbolj primerna ležišča so postelje za pse.
 
Kolekcija GogiPet ležišč za pse zajema mehke tekstilne postelje, postelje z lesenim ali kovinskim ogrodjem in nadstandardne, dizajnerske postelje. Vse postelje za pse so izdelane brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo psa. Pri izbiri postelje pazite, da izberete pravo velikost. Postelja naj bo vsaj tako velika, da se po pes v njej  lahko obrnil in udobno namesti.
 
Mehke, tekstilne postelje so izdelane iz odpornih, v večini bombažnih materijalov, ki so pralni, preprosti za vzdrževanje in udobni. Uporabljeni materijali so antistatični in tako primerni za kratkodlake in dolgodlake pse. Polnilo je kompaktno in mehko, kar zagotavlja trajno obstojnost oblike postelje za pse. Notranja blazina je v večini primerov snemljiva, pralna v pralem stroju in stabilno nameščena. Postelje za pse iz naše kolekcije so na spodnji strani opremljene z gumijastimi gumbki ali podlogo, ki prepreči spodrsavanje in varuje pred prenosom vlage in mraza v blazino.
 
Postelje z lesenim ali kovinskim ogrodjem so še posebej atraktivne in izdelane tako, da zagotavljajo maksimalno stabilnost in udoben počitek psa. Vzmetnica ali blazina je dvignjena nad tlemi, kar zagotavlja dobro zračnost in ščiti pred prenosom mrazu z tal. Vzmetnice so ortopedsko oblikovane in primerne tud za starejše in bole pse, uporabljeni materijali pa antistatični in ne povzročajo alergij. Vzmetnice in blazine so oblečene v pralno prevleko. Postelje z lesenim ali kovinskim ogrodjem so primeren za pse velike in majhne rasti.
 
Klasična ležišča GogiPet - postelje za pse so poceni in trpežne. Širok izbor barv in vzorcev zdovolji želje vsakega posameznika in se lahko lepo kombinira z pohištvom v stanovanju. Mehke postelje za pse so primerne tudi za pse na potovanju in uporabo na terasah in vrtovih.

16 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

16 Item(s)

Set Descending Direction
na stran