Ležišča za pse

Ležišča za pse

Oprema za počitek in varno zavetje psov - postelje, košare, blazine in odeje

Ležišče za pse predstavlja prostor, kamor se pes zateče, ko ima dovolj druženja in potrebuje počitek in miren spanec. Da bi mu zagotovili popolno udobnost je poglavitnega pomena pravilna izbira ležišča, tako modala, velikosti in oblike kot uporabljenih materijalov. Pri sestavi naše kolekcije smo se trudili zagovoljiti dve stranki hkrati - vaš okus in potrebe vašega štirinožnega prijatelja.

Ležišča za pse GogiPet nudijo vašemu psu popolno udobnost po ugodni ceni. Kolekcija zajema ležšča iz spominske pene, hiperalergena ležišča in ležišča iz klasičnih materijalov kot so antistatične pene, kombinirane z umetnim usnjem in drugimi tekstilnimi materijali. Za dober spanec psa je ležišče prav tako pomembno kot za ljudi, zato v naši ponudbi najdete postelje, zofe, počivalnike, blazine, hiške in ute, košare in druge modele ležišč.

Kako izbrati pravilno ležišče za psa?

Osnovnega pomena je pravilna izbira velikosti ležišča za pse, ki naj ne bo premajhna in ne prevelika. Premajhno ležišče je neudobno in lahko zaradi nepravilne lege psa privede do trajnih poškodb okostja in mišic. Načeloma lahko rečemo, da naj bo ležišče za psa vsaj toliko dolgo kot je dolžina psa in široko najmanj 2/3 dolžine psa. Bolje je, da je ležišče nekoliko večje kot premajhno.

Pomembna je tudi izbira uporabljenih materijalov. Priporočamo, da pri izbiri ležišča za pse izbirate materijale, ki so preprosti za vzdrževanje in čiščenje. Najbolj preproste za vzdrževanje so pralne blazine, ki jih lahko pri nizkih temperaturah perete tudi v stroju. Pralne blazine pa niso najbolj udobne, ker vesbujejo le malo polnila, zato priporočamo, da izberete kompaktno ležišče za psa izdelano iz umetnega usnja ali gladkih tekstilnih materijalov, na katere lahko položite pralno blazino. Večina naših ležišč je izdelanih tako, da je v kombinaciji z zofo, posteljo ali divanom že priložena pralna blazina. Tako lahko pralno blazino perete v pralnem stroju, ležišče iz umetnega usnaj pa očistite z vodo in sredstvi za čiščenje, ki so živalim prijetna in ne parfumizirana. Ležišča iz umetnega usnja imajo kompaktno polnilo, podobno spominski peni, ki zagotavlja zdrav počitek psa.

Oblika ležišča za pse je v večini prepuščena okusu in željam lastnika. V kolekciji ležišč GogiPet boste tako našli preprosta ležišča kot posebej oblikovana, moderna ležišča, ki se lahko lepo skladajo z pohištvom v vašem stanovanju. Pri izbiri oblike bodite pozorni tudi na to, ali se vaš kuža rad skrije pred okolico. V tem primeru priporočamo uporabo hišk in utic za notranje prostore, ki so primerne predvsem za pse majhne rasti.

Če iščete ležišče za psa za vrt ali teraso priporočamo, da izbirate med lesenimi in pletenimi ležišči z blazino, ki so odporna na dež in vlago, bazino pa lahko hitro prestavite tudi v notranji prostor. Za ležišče, ki ga ima pes na vrtu je pomembno, da se na soncu ne segeva, zato za zunanjo uporabo niso primerena črna in teman ležišča kot tudi ne ležišča iz umetnega usnja in plastike.

Posebno pozornost pri izbiri ležišča namenite ostarelim, inkontinentnim in bolnim psom. Pri izbiri ležišča za pse je tu pomembno predvsem, da je ležišče za psa dobro pralno, kompaktno, a dovolj mehko za počitek psa. Priporočamo, da za osnovno ležišče izbirate med ležišči iz umetnega usnja in plastike, ki naj bodo dodatno pokrita z pralno blazino, pod katero lahko po potrebi namestite tudi "lu lu" podlogo ali pleničko. Za nevtralizacijo smradu po urinu lahko na teh ležiščih uporabite UF2000, za odstranjevanje drugih neprijetnih vonjav pa ostala Ecodor čistila. Pri starih in onemoglih psih pazite, da je ležišče nizko, da se kuža pri vstopu ali iztopu ne poškoduje. Uporabo stopnic brez nadzora lastnika odsvetujemo, ker lahko pride do zdrsov in poškodb.

Za pse na potovanju priporočamo uprabo blazin, odej in transportnih torb, nahrbtnikov in vozičkov, ki jih lahko uporabite tudi kot ležišče za pse. Vse odeje in blazine v naši ponudbi so pralne in zložljive. Pozorni bodite pri izbiri velikosti odej, če jih uporabljate kot samostojna ležišča za pse. Odeje niso polnjene, zato je priporočljivo, da jih za udoben počitek psa prepognete. Na splošno bi lahko rekli, da je bolje izbrati preveliko kot premajhno odejo. Odeje so primerne tudi za zaščito sedežev v avtu, če psa vozite brez transportnega boxa, pripetega z varnostnim pasom.

Ležišča za pse - odeje, blazine, postelje, zofe in počivalnike

Izdelki 1 do 16 od 35 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 16 od 35 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3