Torbe za pse

Torbe za pse

Kljub hitremu tempu življenja želimo čim več časa preživeti z našimi hišnimi ljubljenčki in jih imeti v vsakem trenutku ob sebi, zato je nujno potrebni del opreme vsakega urbanega psa tudi torba za pse. Torbe za pse olajšajo dolge sprehode, ki jih kužki včasih ne zmorejo sami in omogočajo varen prevoz psov z avtobusi, vlaki in letali. Poleg tega je torba  lahko varno zavetje psa na potovanju in primeren transportni box za obisk veterinarja ali pasjega frizerja. Torbe za pse so primerne tudi za mačke, hrčke, ptice in druge hišne ljubljenčke.

Kako izbrati pravilno torbo za pse?

V kolekciji GogiPet boste našli poceni mehke torbe in moderne torbe za pse z kompaktnim tekstilnim ohišjem, ki so primerne za pse do 4 kg teže. Večina torb je praktično oblikovanih tako, da so zložljive in jih po uporabi preprosto pospravite tudi, če živite v manjšem stanovanju. V kolikor potrebujete torbo kot pripomoček za sprehod, če vaš kuža slučajno ne bo zmogel celotne poti priporočamo, da izbirate med mehkimi tekstilnimi torbani, ki jih lahko na zelo majhno zložite in pospravite v osebno torbico, vrečko ali nahrbtnik. Mehke torbe so primerne za krajše sprehode in potepanja. Za daljša potepanja, prevoz in transport psov pa priporočamo zložljive torbe, ki so izdelane iz kompaktnega ohišja, notranjost pa je opremeljena z udobno blazino. Kompaktne torbe so na potovanjih primerne tudi kot ležišče za pse. V kolekciji torb za pse boste našli tudi torbe, ki se lahko uporabijo kot nahrbtnik in posebej oblikovane torbe za potovanje z letali. Vse torbe za pse so opremljene z varnostno zaponko, nudijo dober pretok zraka, večina pa omogoča nošenj tudi preko ramena.

Na splošno bi lahko rekli, da priporočamo za krajše sprehode, ko se kuža ne zadržuje dolgo v torbi poceni, mehke tekstilne torbe, za daljše sprehode, potovanja in kadar potrebujemo torbo tudi kot ležišče za psa, pa so primerne torbe z kompaktnim ohišjem in z ramenskim trakom.

Torbe za pse so primerne tudi za mačke, hrčke, ptice in druge hišne ljubljenčke.

Izdelki 1 do 16 od 39 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 16 od 39 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3