Ovratnice s kristali Swarovski

Usnjene ovratnice s kristali Swarovski

Nadstandardna in luksuzna oprema za pse na sprehodu.

Leat 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno kot vsi ostali je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v 20ih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi, pojavile pa so se tudi že prve ovratnice za pse s kristali Swarowski, ki danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da izgledajo kot pravi diamanti.

Ta glamur in blišč z veseljem predstavljajo tudi usnjene ovratnice za pse GgoiPet, ki so brezčasne, modne in v vseh pogledih elegantne. Prefinjene ovratnice Swarowski predstavljajo modni dodatek in klasično ovratnico v enem, ki je primerna za vsak dan. GogiPet ovratnice s kristali Swarovski so za razliko od večine ostalih, podobnih ovratnic s kristali trpežne, praktične in primerne za se vrste in velikosti psov tudi, če so ti zelo živahni ali diji. Ovratnice so podložene in mehke, a ker so lepljene in dodatno ojačane z okrasnimi šivi zelo trpežne.

Cena ovratnic s kristali Swarovski je odvisna od velikosti, vrste in količine uporabljenih kristalov. Tako v naši ponudbi najdete poceni ovratnice s kristali Swarovski, ki imajo 10 ali manj kristalov in glamurozne ovartnice, ki imajo tudi več kot 50 kristalov različnih vrst. Vsak kristal posebej je nameščen v kromirano krono, ki ne rjavi in je podobno kot neti pritrjena na ovratnico. Kovinski deli ovratnice za pse so brez ostrih robov.

Usnjene ovratnice s kristali Swarovski se lepo kombinirajo z usnjenimi povodci enakih vzorcev in barv.

Oprema za urbane pse - usnjene ovratnice s kristali Swarovski.

 

Izdelki 1 do 16 od 100 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 100 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5