Oprsnice s povodci

Oprsnice s povodci

Oprema za pse na sprehodu - moderne oprsnice

Oprsnice s povodci iz kolekcije GogiPet so izdelane iz mehkih, podloženih tekstilnih materijalov, ki so udobni za nošenje in primerni za vse letne čase. Kolekcija zajema tako oprsnice s povodci za velike in majhne pse. Uporabljeni materijali so pralni in dvojno prešiti, kar zagotavlja večjo odpornost oprsnice in povodca na vlečenje. Poleg klasičnih oprsnic s povodcem najdete v tej rubriki tudi moderne in aktualne oprsnice z nahrbtnikom in oprsnice za hitro dvigovanje majhnih psov z tal.

Oprsnice z nahrbtnikom in povodcem so ergonomsko oblikovane in primerne za pse majhne in srednje velike rasti. Uporabljen mrežast materija je kombiniran z mehkimi najlon trakovi. Na hrbtnem predelu je nahrbtnik, primeren za shranjevanje priboljškov ali vrečk za pobiranje iztrebkov. Oprsnica z nahrbtnikom je zadnji modni trend, ki se ga že opazi v mestih.

Oprsnice s povodcem za hitro dvigovanje psa z tal so posebj oblikovane za pse majhne rasti. Udoben kroj omogoča hitro oblačenje psa in varen hitri dvig z tal. Spodnji del oprsnice je mehak in ščiti pred umazanijo in mrazom, zgornji del iz najlon trakov in povodca pa zagotavlja varno vodenje psa in hitri dvig brez poškodb. Te oprsnice s povodcem so primerne samo za majhne pse.

Klasične oprsnice s povodcem so izdelane iz najlon, jeans in drugih materijalov. Primerne so za pse majhne in velike rasti, širina trakov in povodca, pa je prilagojena velikosti oprsnice. Priporočamo, da trakovi pri psih majhne rasti niso ožji od 1 cm. Široka paleta barv in vzorcev.

Poceni oprsnice s povodcem - oprema za pse na sprehodu

Izdelki 1 do 16 od 28 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 16 od 28 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2