Ležišča, torbe, ovratnice in oprsnice za pse

Ležišča, ovratnice in povodci za pse

Na tem mestu, v spletni prodajalni Onlinezoo, vam ponujamo izdelke, ki predstavljajo varnost tako za vašega psa ali mačko, kot za vas, kot vestnerga skrbnika, ki mu je mar, kako se počuti njegov štirinožni prijatelj. Na tej strani boste našli ležišča za pse, torbe, ovratnice, povodce

Ležišče za pse predstavlja prostor, kamor se pes zateče, ko ima dovolj druženja in potrebuje počitek ter miren spanec. Da bi zagotovili popolno udobnost psa, je poglavitnega pomena pravilna izbira ležišča. Pomembna je pravilna izbira modela, velikosti in oblike. Za dober spanec psa je ležišče za psa prav tako pomembno, kot je pomembno ležišče za ljudi, zato v naši ponudbi najdete postelje, zofe, počivalnike, blazine, hiške in ute, košare in druge modele ležišč.

Psi danes preživijo veliko več časa s svojimi lastniki kot nekoč, zato so določeni dodatki, ki vašemu psu nudijo udobje, vam pa olajšajo sprehode, potovanja in transport, vredni nakupa. V kolekciji GogiPet najdete tudi mehke, trde, majhne in velike torbe, nahrbtnike in vozičke. Torbe za pse so primerne predvsem za pse majhne rasti, ki ne zmorejo sami premagovati daljših poti in sprehodov. Primerne so za potepanja po mestih ali nakupe, pa tudi za sprehode v naravi.

Ovratnice in oprsnice naj  nikoli ne predstavljajo jemanja svobode gibanja vašega psa ali mačke, kot bi se to zdelo prvi hip, saj v prvi vrsti predtsvljajo varost za vašega hišnega ljubljenčka, pa tudi za vas, sploh v mestih, kjer je množica ljudi ali bližini cest, kjer je avtomobilski promet in kjer se hitro lahko zgodi nepredvidljiv in neljubi dogodek. Ne glede na to, ali je vaš pes velik, majhen, močan, šibak, kratkodlak ali dolgodlak, boste v naši kolekciji našli prave ovratnice in oprsnice, ki se lepo ujemajo s povodci za pse. Ker je izbira velika, vam v nadaljevanju nudimo nekaj nasvetov za pravilno izbiro ovratnice, oprsnice in povodca za vašega štirinožnega prijatelja.

Prosimo izberite eno izmed navedenih kategorij:

Torbe za pse, Ovratnice in povodci za pse, oder Ležišča za pse in mačke