Komplet za mačke: UF2000 + EcoPet + odganjalec mačk + detektor urina
Šifra
EC-13.40.048

Ecodor kompelt UF2000 odstranjevalce urina, EcoPet odstranjevalec madežev, detektor madežev in odganjalec -Fernhalte spray predstavlja popolni komplet za mačke in navajanje mačk na čistočo v domu.

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x EcoPet odstranjevalec madežev in smradu živali - 250 ml plastenka s pršilko   + 0,00 €
1 x Detektor urina - LED žepna svetilka   + 0,00 €
1 x GogiPet sprej za odganjanje mačk Bubbles & Nature   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 63,04 € Redna Cena 29,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor za navajanje mačk na čistočo

Komplet za navajanje mačk na čistočo v domu zajema Ecodor UF2000 + EcoPet + detektor urina in Fernhalten spary

Ecodor predstavlja komplet izdelkov za mačke, ki zajema UF2000 odstranjevalec urina psov, EcoPet odstranjevalec madežev, mini detektor za odkrivanje izvora smradu in Fernhalten spray za odvajanje uriniranja na določenem mestu. Nepogrešljiv komplet izdelkov za vse lastnike in ljubitelje mačk.

Komplet Ecodor za navajenje mačk na čistočo

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina mačk - 500 ml

EcoPet odstranjevalec madežev  250 ml

Mini Detektor urina

Spray za odganjanje mačk 250 ml

Za več informacij kliknite na zgornji povezavi.

Namen uporabe - navajanje mačk na čistočo

Ecodor UF2000 je odstranjevalec urina mačk. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani, razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Madeže krvi, urina, spreme, znoja in drugih izcedkov lahko odstranite z EcoPet-om. Spray za odganjanje psov poškropite na mesto, kjer želite, da pes ne urinira ponovno. Če mesto izvora smradu ne najdete, ga bo za vas osvetlil Urin detektor.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je kot odstranjevalec urina primeren za odstranitev smradu urina v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

EcoPet je primeren za odstranjevanje svežih in starih madežev urina, krvi, sperme in sline iz tekstilnih in drugih površin

Odganjalec mačk je posebej pripravljena emulzja, ki jo nanesete na mesto, kjer želite, da pes ne urinira ponovno. Pred nanosom to mesto nevtralizirajte z UF2000.

Urin detektor je pripomoček za odkrivanje starih madežev in izvora smradu. V temi se madeži urina, sperme, sline, blata in znoja osvetlijo. Tako vemo kje je izvor smardu in katero mesto moramo navtralizirati, da uničimo smrad v prostoru.

Navodilo za uporabo - navajanje mačk na čistočo

V kolikor je možno, najprej odstranite urin z krpo. Ne uporabljajte čistil. Pretresite plastenko in poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. EcoPet uspešno odstrani tudi madeže krvi, blata, sline idr. Nanesite ga na madež, podrgnite in pustite, da se posuši. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu. Če izvor urina in smradu ne najdete, zatemnite prostor in posamezne dele prostora in opreme osvetlite z mini detektorjem, ki bo posušene madeže osvetlil in obarval.

Če vaš pes urinira na nazaželjenem mestu, to mesto najprej nevtralizirajte z UF2000 in pustite da se posuši. Nato mesto poškropite s sprayom za odganjanje psov. Ko bo vaš pes želel urinirati na nezaželjeno mesto bo prejel signal, da to ni pravo mesto za toaleto.

Nevtralizator urina UF2000 in navajanje mačk na čistočo.

Komplet za navajanje mačk na čistočo v domu - zajamčeno najnižja cena.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!