Strojčki za striženje konjev

Strojčki in nastavki za striženje konjev in drugih živali

Visoko kakovostni, odporni in robustni strojčki za striženje konjev in ostalih živali. Strojčki so v popolnosti izdelani v Nemčiji. Proizvajalec Aesculap zagotavlja izjemno kakovost tako strojčka kot nastavkov, servis in rezervne dele.

Aesculap Slovenija Onlinezoo predstavlja tudi strojčke za striženje velikih živali kot so ovce, govedo, konji in druge. Strojčki Econom Equipe in Econim Rinder so zelo močni in trpežni strojčki, s posebej oblikovanimi rezili, ki se lahko brusijo in imajo večjo delovno površino.

Podjetej Aesculap je bilo ustanovljeno leta 1912 v Nemčiji in je sestavni del skupine podjetij B Braun. Pred več kot 100 leti je na evropskem trgu predstavilo prvi strojček za striženje. Strojček za striženje psov najdemo danes v skoraj vseh salonih za nego in striženje psov in pri večini veterinarjev.

Strojčki za osnovno striženje

Najbolj priljubljen strojček iz kolekcije Aesculap Slovenija je zagotovo Favorita II iz katerega so kasneje razvili tudi baterijski strojček Aesculap Favorita CL in Favorita CL Hybrid. Navedeni strojčki za striženje živali so združljivi z evropskim Slide On sistemom nastavkov. Ti omogočajo optimalno striženje živali ne glede na gostoto, dolžino in strukturo dlake. Nastavki imajo možnost uravnavanja pritiska razila na nastavek za striženje. Oboje je mogoče večkrat brusiti. Vsi strojčki za striženje živali imajo možnost namestitve distančnikov z dolžinami od 3 mm do 25 mm.

Poleg navedenih strojčkov je Aesculap na evropski trg postavil tudi drugo linijo strojčkov s Clip On ali Snap On sistemom, kot so strojčki za striženje živali Fav5, baterijski strojček Fav5 CL, Fav5 CL Hybrid in Durati. Strojčki za striženje živali z nastavki Snap On (Clip On) so v svetu, še posebej pa v Ameriki, med veterinarji in negovalci v salonih, najbolj priljubljeni strojčki. Pri teh strojčkih za striženje živali lahko izbirate med nastavki za grobo in fino striženje dlake ali nastavki z dolgimi ali kratkimi rezili. Strojčki s Snap On (Clip On) sistemom so priljubljeni predvsem pri vzrediteljih in veterinarjih.

Postavke 1-24 28

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran

Postavke 1-24 28

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran