Vinil in lateks igrače za pse

Igrače za pse iz Lateksa in Vinila

Lateks je naravni materijal, ki se pridobiva z obrezovanjem dreves kavčukovca. Drevo se z obrezovanjem smoli, ob tem pa se izloča sok bele barve, ki gre najprej na predelavo v lateks in nato v tovarne za izdelavo igrač za pse. Lateks je material prijazen do živali, človeka in okolja. Ima izredno veliko in najboljšo prožnost, kar pomeni, da bo med vsemi igračami ostal najdlje elastičen in bo ohranil prvotno obliko igrače. Če bomo igrače za pse iz različnih materijalov obremenili z enako težo in maso vgriza bodo lateks igrače zagotovo imele najdaljšo življensko dobo. Ker je lateks zeo prilagodljiv materijal, bo igrača v času grizenja uspešno jačala zobe in dlesni. Lateks igrače so varne igrače za vse vrste in velikosti psov.

PVC je leta 1926 izumil Waldo Semon. Po izumu so PVC na veliko uporabljali za izdelavo golf žogic, pet za čevlje in takrat se pojavijo tudi že prve igrače za pse. Naprej se je PVC razvil v Vinil, ki ne vsebuje škodljivih primesi in je včasih izdelan celo iz recikliranih materijalov. O tega trenutka dalje se je proizvodnja igrač za pse iz Vinila razbohotila po vsem svetu. Igrače iz Vinila so trpežne in odporne.

Igrače iz lateksa in vinila so primerne za pse vseh velikosti, starosti in pasem. Primerne so tako za samostojno kot za družabno igro med lastnikom in psob. Igrače iz lateksa uspešno jačajo zobe in dlesni, so zelo prožen in trpežne, medtem ko so igrače iz Vinila poceni in rezličnih oblik, vzorcev in barv.

Igrače iz Vinila in Lateksa za varno igro psov.

Postavke 1-24 29

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
  1. Piskajoča račka - igrače za pse
    Redna Cena 7,15 € Posebna Cena 5,45 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 29

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran