Mehke igrače za pse

Mehke tekstilne igrače za pse

Za crkljanje, stiskanje, cartanje in ljubkovanje ni nič bolj prijetno kot mehke igrače, zato so te običajno prve s katerimi se srečajo mladički, ko stopijo v naš svet. Mehke tekstilne igrače, ki jim včasih po krivici pravimo tudi plišaste igrače za pse, so narejene iz najrazličnejših vrst tekstila, zaradi česar so prijetne na otip in jih psi radi vzamejo za svoje najljubše igrače. Z njimi spijo, jih vzamejo s seboj na sprehod, pri njih pa najdejo tudi tolažbo ob izraščanju zob. Mehke tekstilne igrače so torej tiste, h katerim se psi vedno radi stisnejo. Med mehkimi igračami za pse smo včasih našli predvsem medvedke in kužke, danes pa med njimi najdemo pletene vrvi za jačanje zob, piskajoče igrače za še bolj zabavno igro, velike igače za crklanje idr.

Uporabljeni tekstilni materijali

Bombaž

Naša serija igrač iz bombaža je narejena iz čistega bombaža iz nadzorovane pridelave. Bombaž je obdelan skladno s smernicami mednarodne organizacije za naravne tkanine IVN (Internationaler Verband der Naturtextilien). To omogoča, da naši proizvajalci dosegajo neprimerljivo kakovost izdelkov, ki poosebljajo povsem neokrnjeno naravo: ekološka pridelava brez pesticidov, obdelava brez dodatkov za optično posvetlitev, barvanje z barvami brez alergenov in pravični pogoji dela za vse vpletene. Naši psi odkrivajo svet vonjanjem in okušanjem. Zdaj jih bodo pri tem spremljali nove bombažne igrače iz družine GogiPet v celoti izdelani iz organskih materialov. Med bombažnimi igračami boste našli tako igrače iz bombažnih vrvi kot tudi igrače iz pletenega in tkanega bombaža z antistatičnim in alergijsko nevtralnim polnilom, ki je testirano za škodljive snovi v skladu z zakoni. Bombažne igrače za pse so pralne.

Juta

GogiPet naravne igrače iz jute so izdelane v procesu proizvodnje, kjer se uporabljao izključno naravna barvila. Igrače so večinoma kombinirane z naravnim usnjem in bombažem. Glavne lastnosti igrač iz jute so elastičnost, visoka trdnost, homogenost, paroprepustnost, odpornost na pojav glivicin plesni, prijaznost do okolja idr. Narvane igrače iz jute so promerne za ves velikosti in starosti psov, tako za igro vlečenja metanje, cufanja kot za preprosto samostojno igro psov. Z vsakim vgrizpm v igračo si psi čietijo zobe in jačajo dlesni. V kolekciji naravnih igrač za pse najdete tako mini igrače velikosti 10 cm kot tudi največjo igračo za pse v Evropi z velikostjo 170 cm.

Pliš

GogiPet plišaste igrače za pse so kosmate ter zelo mehke in nežne na otip. Zahvaljujoč posebni tehniki pletenja plišaste tkanine združujejo mehkobo in dolgotrajno obstojnost igrače. Pliš se lahko uporablja za najrazličnejše namene, predvsem pa je nežen do kože in dlake psov in izdelek primeren za grizenje v času rasti zob, igro v notranjih prostorih in crklanje. Uporabljeno polnilo je alergijsko nevtralno in testirano na škodljive snovi. Plišaste igrače za pse so pralne.

Mehke tekstilne igrače za pse so preverjene kakovosti, uporabljeni materijali pa zdravju psov neškodljivi.
Postavke 1-24 108

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Löwe mit Quitscherl Hundespielzeug
  Redna Cena 15,95 € Posebna Cena 9,95 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 2. Frosch mit Quitscherl
  Redna Cena 15,95 € Posebna Cena 8,95 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 3. Esel mit Quitscherl
  Redna Cena 12,95 € Posebna Cena 9,71 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 4. Ovca - izdelek za pse
  Redna Cena 21,04 € Posebna Cena 14,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 5. Igrače iz tekstila
  Redna Cena 6,25 € Posebna Cena 4,65 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 108

Nastavite Smer Padajoče
na strani