Igrače za pse

Lesene igrače za pse

Prepogosto se dogaja, da so igrače bolj namenjene skrbnikom kot psom. Z igračo želijo skrbniki psa za nekaj časa zamotiti, zato so vedno bolj pogoste takšne igrače, ki se svetlikajo, oddajajo različne zvoke in se same premikajo po prostoru. Seveda so psom všeč takšne igrače, vendar nimajo enakih lastnosti, kot jo imajo lesene igrače. Ob poplavi plastičnih igrač nizke kakovosti na trgu je težko poiskati dobre igrače za pse

Lesene igrače so zasnovane premišljeno. So preproste oblike, zato so varne za grizenje in igro na prostem ali notranjih prostorih. V večini primerov so izdelane iz enega kosa lesa, zato ni nevarnosti, da bi pes pri igri pogoltnil košček igrače. Lesene igrače so brez ostrih robov, ki bi lahko ob grizenju poškodovali zobe, v času divje igre pa dlako in kožo. Lesene igrače so trpežne in obstojne in spodbujajo razvoj motorike. Z nakupom lesene igrače skrbite za čisto okolje, saj so igrače izdelane iz naravnih materialov, ki ne predstavljajo nevarnosti za zdravje psa.

Psi so čustvena bitja, ki se hitro lahko dolgočasijo. Igrače za pse spodbujajo ustvarjalnost in radovednost psov, tako, da le ti ostanejo srečni in dobre volje. Igrače za samostojno igro psov v zaprtih prostorih tako zmanjšujejo stres, osamljenost in dolgočasje, kar vodi do dobrega mentalnega in fizičnega zdravja. Zelo pomembna je pravilna izbira velikosti igrače. Pri velikih psih izbirajte med igračami, ki so tako velike, da jih pes ne more pogoltniti. Načeloma naj bodo igrače za velike pse večje od 20 cm, za majhne pse pa manjše od 20 cm. Če dobro poznate svojega psa in njegovo telo, se lahko zanesete na občutek, vsekakor pa raje kupite preveliko kot premajhno igračo.

Lesene igrače ne obremenjujejo in ne onesnažujejo okolja. V kolekciji lesenih igrač za pse boste našli "inteligentne" igrače za samostojno igro in iskanje priboljškov, pa tudi preproste igrače za grizenje in vlečenje.

Varne lesene igrače za pse - naravne igrače, prijazne okolju, psom in ljudem.

Žal ne moremo najti izdelka, ki bi ustrezal vašemu izboru.