Igrače iz gume in plastike

Poceni igrače iz gume in plastike

Vse gumijaste igrače za pse iz kolekcije GogiPet so izdelane iz naravne, netoksične gume, ki je odporna na grizenje in ima dolgo življensko dobo. V kolekciji najdete igrače iz mehke, prožne gume in trde, robustne gume. Za močne pse priporočamo, da izbirate med igračami iz trde gume, za manjše in tiste, ki nimajo močnega vgriza pa zadoščajo igrače iz mehke gume. Igrače so različnih oblik in velikosti, odlikuje pa jih trpežnost, dolga življenska doba in preprosto čiščenje. Primerne so za vse velikosti in starosti psov.

Kaj je to guma?

Guma je elastični ogljikovodikov polimer, ki se pridobiva iz mlečne emulzije (znane kot lateks) iz različnih rastlin, lahko pa se pridobi tudi sintetično. Vse naše igrače za pse so izdelane iz naravne gume. Večino lateksa pridobimo iz dreves kavčukovca, ker drevo če ga ranimo, iz rane intenzivno izloča lateks, ki ga z nadaljno predelavo oblikujemo v prožno ali trdo gumo s katere se nato izdelujejo igrače za pse.

Plastične igrače so izdelane iz plastičnih mas, ki so ljudem in živalim prijazne in neškodljive. Med njimi najdete tako igrače primerne za pse majhne in velike rasti, igrače za metanje, vlečenje, igro v vodi in igrače za samostojno igro psov, ki imajo možnost vstavljanja priboljškov.

Kaj je to plastika?

Plastika ali plastična masa je skupno ime za vrsto sintetičnih in polsintetičnih materialov, ki jih pridobivamo s polimerizacijo organskih ogljikovih spojin. Plastična igrača je tako sestavljena iz množice dolgih ogljikovih verig, ki so sestavljene iz ponavljajočih se kratkih enot. Za večino teh igrač je značilno, da se ob delovanju sile upognejo, ne da bi se zlomile. V uporabi je široka paleta plastik, ki jim ustrezna surovina, proizvodni proces in dodatki dajejo različno trdoto, elastičnost, lomljivost, termo- in kemično stabilnost. Plastika se v proizvodnem procesu obdela v že oblikovane igrače za pse, ki so pralne, uporabljene surovine in proces izdelave pa dajeta igračo, ki je zdravju neškodljiva, trpežna, cenovno ugodna in ljudem in živalim prijazna. Zaradi plastičnosti, trpežnosti in inertnosti, predvsem pa nizke cene proizvodnje (vsaj najbolj razširjenih plastik) se uporablja za izdelavo ogromnega števila zdelkov za vsakdanjo rabo. Iz plastike so tako nastale tudi igrače za pse.

Poceni grače iz naravne gume in plastike z dolgo življensko dobo.

Postavke 1-24 73

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran

Postavke 1-24 73

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran