Priboljčki in posoda za pse

Igrače in priboljški za pse in mačke.

Psi so čustvena bitja, ki se hitro lahko dolgočasijo. Igrače za pse spodbujajo ustvarjalnost in radovednost psov, tako, da le ti ostanejo srečni in dobre volje. Igrače za samostojno igro psov v zaprtih prostorih tako zmanjšujejo stres, osamljenost in dolgočasje, kar vodi do dobrega mentalnega in fizičnega zdravja. Za igro v notranjih prostorih priporočamo manjše igrače, v katere lahko vstavite priboljške, igrače, ki so odporne proti grizenju in druge igrače iz lateksa in tekstila. Za bolj zahtevne pse pa v naši ponudbi najdete tudi "inteligentne" igrače za samostojno igro psa. Zanimive igrače za pse iz ponudbe Onlinezoo preprečijo, da bi pes iz dolgočasja grizel pohištvo. Tako bo čas, ki ga bo preživel sam v stanovanju, preživel udobno, aktivno in sproščeno.

Sestavni del opreme za pse so tudi igrače za čiščenje zob in jačanje dlesni. Takšne igrače za pse so večinoma izdelane iz vrvi, lateksa in gume. Nekatere igrače so narejene tako, da vanje vstavite priboljške ali jih poškropite z emulzijo za čiščenje zob, kar bo dodatno pomagalo pri čiščenju zob, ali odpravilo slab zadah.

Priboljški za pse predstavljajo sestavni del prehrane vsakega psa. Poleg razvajanja so priboljški potrebni tudi zato, ker potešijo potrebo psa po žvečenju in grizenju. Ob pravilni izbiri priboljškov ti čistijo zobe in jačajo dlesni. Pomembno je, da so priboljški čim bolj naravni, brez dodanih umetnih barvil in škodljivih konzervansov.

Priboljške za pse sestavljajo keksi ali piškoti, priboljški iz mesa in sadja pa tudi priboljški za čiščenje in jačanje zob in dlesni. Kolekcijo sestavljajo priboljški za velike in majhne pse, gurmanski priboljški za razvajanje, priboljški, ki uravnavajo potrebo po hrani, priboljški, ki nudijo dodatne vitamine, minerale in beljakovine ter priboljški, ki čistijo zobe in jačajo dlesni.

Vsi priboljški za pse, ki so v prodaji v spletni prodajalni Onlinezoo, so narejeni na naravni osnovi. Priboljški za pse so vedno pakirani v pregledni embalaži, z navedeno surovinsko sestavo in razvidnim minimalnim rokom uporabe.

V naši spletni prodajalni lahko izbirate tudi med različnimi posodami za hranjenje vašega psa ali mačke. Našli pa boste tudi podloge. Posode za pse v ponudbi Onlinezoo so izdelane iz različnih materialov. Ne glede na to, ali iščete elegantne keramične posode za hrano, posode za vodo, poceni plastične posode, zelo velike posode, posode nastavljive po višini, ali posode za potovanja, je spletna prodajalna Onlinezoo pravi naslov.

Prosimo izverite eno izmed kategorij:

Posoda za hrano in vodo psov in mačk, Priboljški za pse in mačke in Igrače za pse