Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 200 ml plastenka s pršilko
Šifra
EC-12.20.002

EcoFeet z svojo naravno, biološko sesavo uspešno nevtralizira neprijeten vonj nog. Primeren je za nevtralizacijo neprijetnega vonja na nogah, kakor tudi za nevtralizacijo smradu v čevljih, natikačih, copatah, športni obutvi in oblačilih.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 13,95 € Posebna Cena 8,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
44,75 € / 1 l

EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog.

Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 200 ml plastenka s pršilko.

EcoFeet z svojo naravno, biološko sesavo uspešno nevtralizira neprijeten vonj nog. Primeren je za nevtralizacijo neprijetnega vonja direktno na nogah, kakor tudi za nevtralizacijo smradu v čevljih, natikačih, copatah, športni obutvi in oblačilih. Priporočljiv je na potovanjih.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite in poškropite direktno na noge, čevlje, natikače, pustite učinkovati in že v nekaj minutah neprijeten vonj nog izgine.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema nevtralizatorje neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in prevozna sredstva. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Nevtralizator neprijetnega vonja nog EcoFeet - zajamčeno najnižja cena.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!