Gogis grooming book - Nega in striženje psov v slovenskem jeziku

Knjiga Gogis Grooming Book ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja. Na preprost in nazoren način z besedo in sliko predstavi praktično nego psov in odkrije koristne napotke, postopke in pripomočke za kvalitetno in strokovno nego različnih pasem psov. Knjiga je koristen pripomoček za profesionalne negovalce psov, pasje frizerje in tiste, ki bi to radi postali, vzreditelje in tiste lastnike psov, ki si želijo naučiti nege in striženja svojih hišnih ljubljenčkov.
79,00 € *
z 10% DDV, brez stroškov dostave
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu.
SKU: GO-9789612459949

Opis izdelka

Details

Gogis Grooming Book - slovenski jezik

Gogis grooming book - Nega in striženje psov.

Knjiga ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja. Na preprost in nazoren način z besedo in sliko predstavi praktično nego psov in odkrije koristne napotke, postopke in pripomočke za kvalitetno in strokovno nego različnih pasem psov. Knjiga je koristen pripomoček za profesionalne negovalce psov, pasje frizerje in tiste, ki bi to radi postali, vzreditelje in tiste lastnike psov, ki si želijo naučiti nege in striženja svojih hišnih ljubljenčkov.

Knjiga opisuje in ponudi napotke za striženje s škarjami, s strojčki za striženje, trimanje, alternativno oblikovanje dlake, kozmetiko in več kot 40 različnih pasem psov ter njihovo nego.

Knjiga Gogis Grooming Book je izdana v slovenskem jeziku.

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Ocenite izdelek

KnjigaKomentar podal Dijana
Ocena
Nad knjigo sem zelo navdušena. Veliko novega sem se naučila in še vedno se učim iz nje. (Pripisano 6. 10. 17)

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register