GogiPet strgalo - trimer za kratkodlake pse
Šifra
GogiPet-0701-022

GogiPet strgalo - trimer za odstranjevanje odpadajoče dlake pri kratkodlakih psih, mačkah in konjih. Strgalo uspešno odstranjuje odvečno dlako, umazanijo, prezrači kožuh in mu povrne sijaj in zdrav izgled. Primerno mopse, kratkodlake čivave, zlate prinašalce, koker španjele, labradorve idr. Profesionalna oprema za nego psov in mačk. Oblikovano v Avstriji.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
 • Kupite 3 za ceno 10,32 € /kos in prihranite  20%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 27,80 € Posebna Cena 12,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

GogiPet ® strgalo - trimer za odstranjevanje odpadajoče dlake.

GogiPet® strgalo - trimer je namenjeno nebolečemu in prijetnemu odstranjevanju odpadajoče dlake kratkodlakih psov, mačk in konjev. Strgalo je izdelano iz kovine in ergonomsko oblikovanega ročaja  iz mehke gume in plastične mase. Pri velikih psih in konjih se strgalo z pritiskom na gumb lahko odpre in tako omogoča odstranjevanje odpadajoče dlake na veliki površini z obema rokama, pri zelo majhin psih pa se lahko delovna površina zmanjša na miminum in omogoča delo z eno roko.

GogiPet strgalo za odstranjevanje odpadajoče dlake velikosti od ca. 255 do 315 mm z grobo in fino stranjo ima nastavljivo dolžino - delovno površino in je tako primerno za grobo in fino dlako, kakor tudi za konje in pse velike rasti, pse majhne rasti in mačke.

Lastnosti strgala - trimerja za odstranjevanje odpadajoče dlake:

 • Eco-Friendly
 • oblikovano v Avstriji
 • Materijal: ABS+TPR+Stainless steel
 • Certifikati: ISO9001:2008
 • namenjeno odstranjevanju umazanije in odpadajoče dlake pri konjih, psih velike in majhne rasti in mačkah
 • nastavljiva delovna površina od 68 cm do 36 cm
 • prezrači kožuh živali in omogoča rast nove, zdrave dlake
 • uspešno odstranjuje umazanijo in odpadajočo dlako
 • kožuhu podari sijaj in zdrav izgled

Kdaj in pri katerih psih in mačkah lahko uporabimo GogiPet strgalo ali trimer?

GogiPet strgalo - trimer je primerno za odstranjevanje odpadajoče dlake pri kratkodlakih psih majhne in velike rasti, mačkah in konjih. Strgalo priporočamo za redno odstranjevanje umazanije, zračenje kožuha živali in odstranjevanje odpadajoče dlake. Strgalo je primerno tudi za vse pasemske pse katerih kožuh se ročno trima. Z uporabo strgala - trimerja boste lahko podaljšali obdobja med salonskim trimanjem in preprečili nepotrebno izpadanje dlake v okolico. Tipične pasme pri katerih se priporoča uporaba strgala: zlati prinašale,  labrador, mops, kratkodlaka čivava, koker in druge vrste španjelov, beli višavski terijer (hrbtni predel), Fox terier, Ariedalski terier...

Navodilo za uporabo GogiPet® strgala - trimerja

Z strgalom - trimerjem krtačite kožuh psa, mačke ali konja samo v smeri rasti dlake. Uporabljajte strgalo samo na suhi dlaki. Potegi naj bodo nežni, a dovolj kompaktni, da odstranijo umazanijo in odpadajočo dlako. Strgala ne uporabljajte na intimnih predelih. V kolikor postane žival v času nege nemirna zmanjšajte pritisk strgala na kožuh.

 • zaprto strgalo: -> primerno za nego in odstranjevanje odpadajoče kratke dlake psov in mačk manjše rasti in težje dostopne predele.
 • odprto strgalo: -> primerno za nego in odstranjevanje kratke dlake pri psih velike rasti in konjih.
 • groba stran je primerna za nego grobe, debelejše ali goste dlake
 • fina stran je primerna za nego bolj redke, tanjše dlake.

Onlinezoo strgalo - trimer iz kolekcije GogiPet® z garantirano najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!