Sale

Ecodor UF2000, 10 l dodatno polnilo

Ecodor UF2000 netralizator smradu urina v 10 l plastenki je namenjen tako osebni kot profesionalni uporabi. Emulzija je pripravljena za takojšnjo uporabo, potrebno jo je samo preliti v plastenko s pršilko in nanesti na mesto, ki ga želite nevtralizirati.

Regular Price: 209,00 €

104,50 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
preračunano na 1 UNIT_L cena 41,80 €
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu. Željenega izdelka ni na zalogi.
SKU: EC-13.40.068

Opis izdelka

Details

Ecodor UF 2000 nevtralizator urina - 10 l

UF2000 Ecodor je biološki nevtralizator neprijetnega vonja po urinu. S pomočjo naravnih encinov smrad urina ne prekrije kot večina podobnih izdelkov, pač pa ga razgradi in tako trajno odstrani. Uspešno deluje tudi na posušenem, starem urinu, ne povzroča alergij in je primeren tudi za uporabo v bližini ljudi in živali, ki imajo težave z dihali. Uspešno nevtralizira urin na lesenih izdelkih, izdelkih iz umetnih mas in tekstila, kamna, betona...

Ecodor 10 l plastenka je namenjena za individualno in profesionalno uporano. Tekokočina je pripravljena za takojšnjo uporabo, tako da jo samo prelijete v plastenko s pršilko in takoj nanesete na mesto, ki ga želite neutralizirati.

Več informacij o UF2000...

  >>> drugi Ecodor nevtralizatorji smradu in neprijetnih vonjav <<<

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Video

Ustrezna oprema

Detektor urina - LED žepna svetilka

Regular Price: 23,95 €

9,95 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Ocenite izdelek

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…