Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 5 l
Šifra
EC-13.40.035

Ecodor UF2000 nevtralizator smradu urina. Za razliko od podobnih izdelkov smradu ne prekriva z dišavami, ampak ga zaradi svoje sestave, s pomočjo bioloških encimov nevtralizira in razgradi. Učinkovito deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in drugih površinah.

2 x Ecodor UF2000 - 2,5 l dodatno polnilo   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 105,80 € Redna Cena 58,08 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
11,62 € / 1 l

UF2000 nevtralizator urina - 5l

Ecodor UF2000 nevtralizator urina živali in ljudi

UF2000 uspešno nevtralizira in odstrani - razgradi živalski in človeški urin. Primeren je kot nevtrlizator urina na tekstilu, betonu, lesu, keramiki, porcelanu, plastičnih in drugih oblogah. Urin odstrani in ga ne prekrije z dišavami kot podobna sredstva. UF2000 - 5l bo dostavljen v 2 x 2,5l galonih.

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 nevtralizator urina zaradi svoje edinstvene biološke sestave uspešno razgradi smrad po urinu in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Namenjen je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina, priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 nevtralizator urina je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah, kot so beton, les, keramika, porcelan in drugo.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, emulzijo prelite v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo s parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Ecodor UF2000 Video:

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!