Ecodor UF2000 nevtralizator urina za živali in ljudi, 10 l dodatno polnilo
Šifra
EC-13.40.068

Ecodor UF2000 netralizator smradu urina v 10 l plastenki je namenjen tako osebni kot profesionalni uporabi. Emulzija je pripravljena za takojšnjo uporabo. Ecodor UF2000 neprijetnega vonja ne prekriva z dišavami, ampak ga nevtralizira in tako odpravi.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 213,28 € Posebna Cena 85,31 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
34,12 € / 1 l

UF2000 nevtralizator urina - 10l

Ecodor UF2000 nevtralizator urina živali in ljudi

UF2000 uspešno nevtralizira, odstrani ter razgradi živalski ali človeški urin. Namenjen je za odstranjevanje urina s tekstila, betona, lesa, keramike, porcelana, plastičnih in drugih oblog. Urina ne prekrije z dišavami, kot podobna sredstva, ampak ga nevtralizira, njegov vonj pa odstrani. UF2000 - 10l galon.

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 za odstranjevanje urina zaradi svoje posebne biološke sestave uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina, priporočamo, da po nanosu UF2000 uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je za namenjen za odstranjevanje urina in odpravljanje njegovega vonja. Primeren je za uporabo v prostorih in na predmetih, kjer je urin, kot so na primer ležišča, preproge, sedežne garniture, oblačila, mačja stranišča in drugi predmeti ali mesta. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike in drugih površin.

Navodilo za uporabo

Pretresite galon in nekaj sredstva prelijte v plastenko s pršilko. Mesto, kjer je urin, popršite s sredstvom UF2000 in pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem mestu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina z zajamčeno najnižjo ceno.

Ecodor UF2000 Video:

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!