Ecodor UF2000 nevtralizator urina: 1 l + 0,5 l
Šifra
EC-13.40.003

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu živalskega urina. Učinkovito odstranjuje tudi vonj človeškega urina. Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in drugih površinah. Smrad urina nevtralizira na sedežnih garniturah, ležiščih, preprogah, laminatu, ploščicah, kamnitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah in drugje.

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x Ecodor UF2000 - dodatno polnilo 1l   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 34,80 € Redna Cena 22,35 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
14,90 € / 1 l

Komplet Ecodor UF2000 za nevtralizacijo urina

Nevtralizator urina živali Ecodor UF2000

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator urina in smradu po urinu. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije s parfumi, ampak ga zaradi bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. Urin nevtralizira na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in na sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, plaščicah, in drugod.

Komplet Ecodor UF2000

UF2000 nevtralizator smradu po urinu - 0,5L plastenka s pršilko

UF2000 nevtralizator urina - 1L plastenka dodatnega polnila

Za več informacij o posameznem izdelku kliknite na zgornji povezavi.

Pakiranja: 500 ml plastenka s pršilko + 1l dodatno polnilo

Namen uporabe

Ecodor UF2000 nevtralizator urina je zaradi svoje posebne biološke sestave uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva z dišavami kot podobna sredstva. Namenjen je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina, priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je namenjen za odstranjevanje urina in je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana in drugih površin.

Navodilo za uporabo

Če je možno, najprej s krpo odstranite urin. Ne uporabljajte običajnih čistil. Plastenko pretresite, emulzijo prelijte v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo. Njihovi izdelki neprijetnega vonja ne prekrivajo z dišavami, ampak ga razgradijo. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina - video

Ecodor UF2000 nevtralizator urina z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!