Profesionalni komplet Ecodor UF2000 + plastenka s pršilko + detektor urina
Šifra
EC-13.40.043

UF2000 je biološki nevtralizator in odstranjevalec urina mačk. Urin razgradi in ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za odstranitev posušenega in svežega urina na tekstilnih izdelkih, betonu, lesu, plastičnih masah ipd.

1 x Detektor urina - LED žepna svetilka   + 0,00 €
1 x Ecodor UF2000 - dodatno polnilo 1l   + 0,00 €
1 x Plastenka z tlačno pršilko 1,5 l   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 59,70 € Redna Cena 27,31 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor komplet za nevtralizacijo urina

Odstranjevalec urina mačk - UF2000 1l + 1,5l plastenka z tlačno pršilko in detektor urina

UF2000 je biološki nevtralizator in odstranjevalec urina mačk. Urin razgradi in ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za odstranitev posušenega in svežega urina na tekstilnih izdelkih, betonu, lesu, plastičnih masah ipd.

Ecodor komplet zajema UF2000 1l, detektor urina in plastenko s tlačno pršilko.

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je odstranjevalec urina mačk. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani, razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je kot odstranjevalec urina mačk primeren za odstranitev smradu urina v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

Navodilo za uporabo

V kolikor je možno, najprej odstranite urin z krpo. Ne uporabljajte čistil. Prelijte UF2000 v plastenko s pršilko in poškropite mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin mačk nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu. Če izvor urina in smradu ne najdete, zatemnite prostor in posamezne dele prostora in opreme osvetlite z mini detektorjem, ki bo posušene madeže osvetlil in obarval.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avo, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

 

 

Ecodor UF2000 komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!