Ecodor UF2000 odstranjevalec urina, 5 l dodatno polnilo
Šifra
EC-13.40.069
Ecodor 5 l plastenka je namenjena za individualno in profesionalno uporano. Tekokočina je pripravljena za takojšnjo uporabo, tako da jo samo prelijete v plastenko s pršilko in takoj nanesete na mesto, ki ga želite neutralizirati.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 106,90 € Posebna Cena 44,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
17,96 € / 1 l

UF2000 odstranjevalec urina - 5l

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina živali in ljudi

UF2000 uspešno nevtralizira in s svojo biološko sestavo odstrani - razgradi urin živali in ljudi. Primeren za odstranjevanje urinua na tekstilu, betonu, lesu, keramiki, porcelanu, plastičnih in drugih oblogah. Urin živali in ljudi odstrani in ne prekrije z vonjavami kot podobna sredstva. UF2000 - 10l galon.

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je za odstranjevanje urina primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

Navodilo za uporabo

Pretresite galon in prelijte v plastenko s pršilko ter poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina z zajamčeno najnižjo ceno.

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!