Ecodor UF2000 nevtralizator urina: 1 l + 0,5 l
Šifra
EC-13.40.003

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator urina živli in ljudi. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije s parfumi, ampak ga z uporabo bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. Urin odstrani na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, plaščicah idr.

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x Ecodor UF2000 - dodatno polnilo 1l   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 34,80 € Redna Cena 22,35 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
14,90 € / 1 l

Komplet Ecodor UF2000 za nevtralizacijo urina

Nevtralizator urina živali Ecodor UF2000

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator urina in smradu po urinu. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije s parfumi, ampak ga z bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. Urin nevtralizira na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in na sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, plaščicah, oblogah idr.

Komplet Ecodor UF2000

UF2000 nevtralizator smradu po urinu - 0,5L plastenka s pršilko

UF2000 nevtralizator urina - 1L plastenka dodatnega polnila

Za več informacij o posameznem izdelku kliknite na zgornji povezavi.

Pakiranja: 500 ml plastenka s pršilko + 1l dodatno polnilo

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je nevtralizator urina. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani, razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je kot nevtralizator urina primeren za odstranitev smradu urina v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

Navodilo za uporabo

V kolikor je možno, najprej odstranite urin z krpo. Ne uporabljajte čistil. Pretresite plastenko in poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 Video:

Ecodor UF2000 komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!