Ecodor komplet: UF2000 0,5l in EcoPet 250ml
Šifra
EC-13.40.014

Ecodor komplet za nevtralizacijo urina in odstranjevanje madežev sestavljata UF2000 in EcoPet. UF2000 odstrani in nevtralizira urin psov ali mačk, EcoPet pa odstrani madeže urina, iztrebkov, sline, krvi idr.

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x EcoPet odstranjevalec madežev in smradu živali - 250 ml plastenka s pršilko   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
1 – 3 delovnih dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 30,90 € Redna Cena 18,61 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor UF2000 + EcoPet

Komplet: UF2000 odstranjevalec urina 0,5l + EcoPet odstranjevalec madežev 0,25l

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina živli in ljudi. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije z parfumi, ampak ga z uporabo bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. EcoPet odstranjevalec madežev uspešno odstrani madeže urina, krvi, sperme, sline in znoja.

Pakiranja: UF2000 500 ml plastenka s pršilko + EcoPet 300 ml plastenka s pršilko

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je nevtralizator urina. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani, razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali.

EcoPet odstranjevalec madežev uspešno odstrani madeže urina, krvi, sperme, sline in znoja iz tekstilnih in drugih površin.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je kot nevtralizator urina primeren za odstranitev smradu urina v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

EcoPet odstranjevalec madežev uspešno odstrani madeže urina, blata, sperme, sline in znoja iz tekstilnih površin. Primeren je za uporabo na oblačilih, sedežnih garniturah, tepihih ipd.

Navodilo za uporabo

V kolikor je možno, najprej odstranite urin z krpo. Ne uporabljajte čistil. Pretresite plastenko in poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. EcoPet poškropite po madežu, podrgnite in obrišite z krpo. Madež bo postopoma izginil. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu.

Ecodor UF2000 + EcoPet komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ecodor UF2000 Video:

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!