Ecodor komplet: UF 2000 0,5 l + Mini detektor urina
Šifra
EC-13.40.010

Ecodor predstavlja komplet izdelkov za hišne ljubljenčke, ki zajema UF2000 za odstranjevanje urina in Mini detektor za odkrivanje izvora smradu. Nepogrešljiv komplet izdelkov za vse lastnike in ljubitelje mačk.

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x Detektor urina - LED žepna svetilka   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 37,90 € Redna Cena 17,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor komplet - UF2000 + Mini detektor

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina in mini detektor za odkrivanje izvora smradu

Ecodor predstavlja komplet izdelkov za hišne ljubljenčke, ki zajema UF2000 odstranjevalec urina in mini detektor za odkrivanje izvora smradu. Nepogrešljiv komplet izdelkov za vse lastnike in ljubitelje mačk.

Komplet Ecodor

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina - 500 ml

Mini Detektor urina

Za več informacij kliknite na zgornji povezavi.

Pakiranja: 500 ml plastenka s pršilko + mini detektor urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je odstranjevalec urina. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani, razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je kot odstranjevalec urina primeren za odstranitev smradu urina v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

Navodilo za uporabo

V kolikor je možno, najprej odstranite urin z krpo. Ne uporabljajte čistil. Pretresite plastenko in poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu. Če izvor urina in smradu ne najdete, zatemnite prostor in posamezne dele prostora in opreme osvetlite z mini detektorjem, ki bo posušene madeže osvetlil in obarval.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 Video:

Ecodor UF2000 komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!