Ecodor nevtralizatorji smradu živali in urina

Nevtralizatorji in odstranjevalci madežev in smradu po urinu in živalih.

Kako lahko odstranim smrad in urin mačke?

Nevtralizator urina mačkMačji urin in smrad po rinu preprosto odstranimo in nevtraliziramo z pomočjo Ecodor UF2000 ki urin in smrad tudi posušenega urina z pomočjo bioloških encimov razgradi na sol in vodo in tako nevtralizira in odstrani. Ecodor uspešno odstrani in nevtralizira urin in smrad urina tako na zofah kot tepihih in ploščicah, uspešno pa deluje tudi na lesenih površinah, betonum tekstilu, plastičnih oblogah, keramiki in drugih površinah. Ker ne vsebuje parfumov je primeren tudi za uporabo v bližini ljudi in živali.

Več informacij...

Urinira vaš pes stalno na istem in prepovedanem mestu?

Nevtralizator urina psov

Odstranjevanje in nevtralizacija urina psov.

Ecodor UF2000 nevtralizira in odstrani urin psov. Ker pes ne bo več zafohal mesta uriniranja obstaja velika možnost, da na tem mestu ne bo več uriniral in tako lahko preprosto odvadite psa od uriniranja na prepovedanem mestu.

EcoPet nevtralizator smradu in madežev in UF2000 nevtralizator urina v kompletu uspešno odstranita tako smrad kot madeže urina in drugih telesnih tekočin. Primerno za čiščenje tepihov, tekstilnih površin, zof, ležišč za pse, lesenih košar in drugega pohištva.

Več informacij...

Ecodor UF2000 nevtralizator urina in smradu urina mačk in psov

 

Odstranjevanje urina in smradu po urinu iz nepralnih površin

Izdelki 1 do 16 od 34 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 16 od 34 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3