Ecodor komplet: UF2000 0,5l in EcoPet 250ml
Šifra
EC-13.40.014

Ecodor komplet za nevtralizacijo urina in odstranjevanje madežev sestavljata izdelka UF2000 in EcoPet. UF2000 odstrani in nevtralizira urin psov ali mačk, EcoPet pa odstrani madeže urina, iztrebkov, sline, krvi ...

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x EcoPet odstranjevalec madežev in smradu živali - 250 ml plastenka s pršilko   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
1 – 3 delovnih dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 30,90 € Redna Cena 18,61 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor UF2000 + EcoPet

Komplet: UF2000 odstranjevalec urina 0,5l + EcoPet odstranjevalec madežev 0,25l

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina. Smrad urina ne prekrije z dišavami, ampak ga zaradi bioloških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. EcoPet odstranjevalec madežev uspešno odstrani madeže urina, krvi, sperme, sline in znoja.

Pakiranja: UF2000 500 ml plastenka s pršilko + EcoPet 300 ml plastenka s pršilko

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je nevtralizator urina.zaradi svoje posebne biološke sestave uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva z dišavami kot podobna sredstva. Namenjen je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. 

EcoPet odstranjevalec madežev uspešno odstrani madeže urina, krvi, sperme, sline in znoja iz tekstilnih in drugih površin.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je namenjen za odstranjevanje urina in je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana in drugih površin.

EcoPet odstranjevalec madežev uspešno odstrani madeže urina, telesnih izločkov, sperme, sline in znoja iz tekstilnih površin. Primeren je za uporabo na oblačilih, sedežnih garniturah, preprogah in drugih površinah.

Navodilo za uporabo

Če je možno, najprej s krpo odstranite urin. Ne uporabljajte običajnih čistil. Plastenko pretresite, prelijta v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo s parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 + EcoPet komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ecodor UF2000 Video:

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!