Ecodor komplet: UF 2000 0,5 l + Mini detektor urina
Šifra
EC-13.40.010

Ecodor predstavlja komplet izdelkov za hišne ljubljenčke, ki obsega Ecodor UF2000 - sredstvo za odstranjevanje urina in Mini detektor za odkrivanje izvora smradu. To je nepogrešljiv komplet izdelkov za vse lastnike in ljubitelje mačk.

1 x Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l   + 0,00 €
1 x Detektor urina - LED žepna svetilka   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 37,90 € Redna Cena 17,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Ecodor komplet - UF2000 + Mini detektor

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina in mini detektor za odkrivanje izvora smradu

Ecodor predstavlja komplet izdelkov za hišne ljubljenčke, ki zajema UF2000 odstranjevalec urina in mini detektor za odkrivanje izvora smradu. Nepogrešljiv komplet izdelkov za vse lastnike in ljubitelje mačk.

Komplet Ecodor

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina - 500 ml

Mini Detektor urina

Za več informacij kliknite na zgornji povezavi.

Pakiranja: 500 ml plastenka s pršilko + mini detektor urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je odstranjevalec urina, ki s svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva z dišavami kot podobna sredstva. Namenjen je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina, priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana in drugih površin.

Navodilo za uporabo

Če je možno, najprej odstranite urin s krpo. Ne uporabljajte običajnih čistil. Plastenko pretresite, prelijta v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem delu. Kadar ne najdete izvora neprijetnega vonja, zatemnite prostor ali posamezne dele prostora in ga osvetlite z mini detektorjem. Svetloba detektorja bo posušene madeže osvetlila in obarvala.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo s parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 Video:

Ecodor UF2000 komplet izdelkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!