Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 1l
Šifra
EC-12.20.005

EcoFeet z svojo naravno, biološko sesavo uspešno nevtralizira neprijeten vonj nog. Primeren je za nevtralizacijo neprijetnega vonja na nogah, kakor tudi za nevtralizacijo smradu v čevljih, natikačih, copatah, športni obutvi in oblačilih. 

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 35,48 € Posebna Cena 29,38 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
29,38 € / 1 l

EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog.

Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 1l plastenka.

EcoFeet z svojo naravno, biološko sesavo uspešno nevtralizira neprijeten vonj nog. Primeren je za nevtralizacijo neprijetnega vonja direktno na nogah, kakor tudi za nevtralizacijo smradu v čevljih, natikačih, copatah, športni obutvi in oblačilih. Priporočljiv je na potovanjih.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in poškropite direktno na noge, čevlje, natikače, pustite učinkovati in že v nekaj minutah neprijeten vonj nog izgine.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema nevtralizatorje neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in prevozna sredstva. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Nevtralizator neprijetnega vonja nog EcoFeet - zajamčeno najnižja cena.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.