Odstranjevalci urina psov in mačk

UF 2000 nevtralizator in odstranjevalec urina in smradu po urinu

Nevtralizator urina

Ecodor UF2000 z naravnimi izvlečki uspešno odstrani človeški ali živalski urin in smrad po njem. Izdelek je primeren tako za nevtralizacijo človeškega urina v toaletnih prostorih kakor tudi za nevtralizacijo živalskega urina v vseh drugih prostorih ali nepralnih površinah. Ecdor UF2000 je naravni biološki izdelek, ki urin razgradi na vodo in sol. Uspešno deluje in razgradi tudi star zasušen urin, ki ga po uporabi Ecodor UF2000 z lahkoto odstranite. Smradu ne prekriva kot podobna sredstva, ampak ga odstrani.

Ecodor UF2000, je netravni izdelek, ki nam bo v veliko pomoč, ko bomo odpravljali vonj po urinu, ali čiutili urin, pa naj bo to človeški ali živalski, svež ali zasušen. Kako uporabiti UF2000? Mesto, kjer je urin, najprej obrišite, nato na madež nanesite Ecodor UF2000. Sredstva nanesite vsaj toliko, kot predvidevate, da je urina. Za nekaj časa to mesto pokrijte s plastično vrečko ali folijo, najbolje toliko časa, da se madež posuši. Nato madež, ki je morda nastal zaradi soli, preprosto očistite z mlačno vodo. Smrad bo popolnoma izginil. Kadar se srečujete z zasušenimi lužicami in ne veste kje je izvor smradu, priporočamo, da uporabite detektor urina. To je svetilka z ultravijolično svetlobo. Z detektorjem urina osvetlite lokacijo, kjer predvidevate, da se nahaja mesto uriniranja. Mesto uriniranja se bo posvetilo v zeleno modri barvi. S pomočjo Ecodor UF2000 to mesto očistite in tako odpravite in nevtralizirate neprijeten vonj.  

ECODOR UF2000, nevtralizira vonj urina. Je kakovostno biološko sredstvo, ki vonja ne prekrije, ampak ga s pomočjo bioloških encimov razgradi. Na vodo in sol uspešno razgradi tudi star, zasušen urin, ter tako uniči njegov smrad. Uporaba biološkega izdelka Ecodor UF2000 je popolnoma varna in neškodljiva za zdravje.

Pri pogosti uporabi in porabi večjih količin priporočamo uporabo UF 2000 5x Konzentrata.

Litru koncentrata UF2000 dodajte štiri litre vode in premešajte. Tako dobite pet litrov izdelka, pripravljenega za uporabo. 

UF2000 je primeren za uporabo na tekstilu, lesu, plastičnih masah, kamnu ... Mesto, kjer je urin, preprosto poškropimo s sredstvom in pustimo, da se posuši. Biološki encimi bodo urin razgradili in neprijeten vonj in urinski madež bosta preprosto izginila.

8 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
  1. UF2000 odstranjevalec urina, 1l dodatno polnilo
    Redna Cena 20,85 € Posebna Cena 16,90 € Najnižja cena že od 15,90 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave
    16,90 € / 1 l

8 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani