Ecodor komplet; EcoFloor čistilo za tla 1l + nevtralizator urina UF2000 1l
Šifra
EC-13.40.017

Ecodor EcoFlor in UF2000 sta nepogrešljiva izdelka v vsakem gospodinjstvu, kjer se nahajajo psi, mačke in druge živali. UF2000 uspešno nevtralizira in odstrani urin in smrad urina, čistilo za tla EcoFloor, pa očisti in nevtralizira ostale neprijetne vonjave. EcoFloor podari vsem talnim oblogam čistočo in lep sijaj.

1 x Ecodor UF2000 odstranjevalec urina - 5x koncentrat - 1 l   + 0,00 €
1 x Ecodor EcoFloor čistilo za tla - 1l   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 96,85 € Redna Cena 62,85 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
41,90 € / 1 l

Ecodor UF2000 in EcoFlor

Naravna čistila prijazna do živali - Ecodor

Ecodor EcoFlor in UF2000 so nepogrežljiva, naravna čistila prijazna do živali. UF2000 uspešno nevtralizira in odstrani urin in smrad urina, čistilo za tla EcoFloor, pa očisti in nevtralizira ostale neprijetne vonjave. EcoFloor podari vsem talnim oblogam čistočo in lep sijaj. Naravna čistila prijazna do živali.

Komplet z Ecodor - naravna čištila prijazna do živali

EcoFloor čistilo za talne obloge (plastenka 5x koncentrat)

UF2000 nevtralizator urina (plastenka)

Za več informacij o posameznih izdelkih kliknite na zgornje povezave.

Pakiranje: 1l plastenka EcoFloor + 1l plastenka UF2000

Namen uporabe

Ecodor UF2000 je nevtralizator urina. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani, razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

EcoFloor čistilo za tla je posebej prilagojeno sožitju ljudi in živali. Tla očisti in jim podari lep sijaj z rastlinskimi izvlečki, ki so ljudem in živalim prijazni.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je kot nevtralizator urina primeren za odstranitev smradu urina v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

EcoFloor čistilo za tla je primerno za čiščenje vseh talnih površin. Uspešno odstrani umazanijo z parketa, lesa, ploščic in drugih talnih oblog.

Navodilo za uporabo

UF2000 nevtralizator urina

V kolikor je možno, najprej odstranite urin z krpo. Ne uporabljajte čistil. Pretresite plastenko in poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu.

EcoFloor naravna čistila prijazna do živali

EcoFlor je močno koncentrirano čistilo, posebej oblikovano za varno čiščenje tal, kjer živijo živali. En pokrovček čistila zmešajte v 5l vode in s pripravljenim čistilom očistite tla. Priporočljivo je, da je prvo čiščenje naredite z bolj mokro krpo tako, da bo čistilo imelo možnost odstraniti umazanijo in nevtralizirati neprijetne vonjave. Pri drugem čiščenju uporabite bolj suho krpo tako, da enakomerno potujete po prostoru, poberete umazanijo in tlem podarite sijaj.

Ecodor naravna čistila prijazna do živali, z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Ecodor UF2000 Video:

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!