Ecodor EcoCar komplet za nevtralizacijo neprijetnega vonja v prevoznih sredstvih 300ml + 1l
Šifra
EC-13.10.008

Ecodor EcoCar je odstranjevalec neprijetnega vonja v avtu. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani in nevtralizira molekule smradu in jih ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Ecodor EcoCar je posebej oblikovan in sestavljen za odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu po hrani, tobaku, znoju in živalih, v prevoznih sredstvih.

1 x Ecodor EcoCar nevtralizator neprijetnega vonja v avtu - 300 ml   + 0,00 €
1 x Ecodor EcoCar odstranjevalec smradu v avtu - 1l dodatno polnilo   + 0,00 €
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
1 – 3 delovnih dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 50,85 € Redna Cena 33,87 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
26,05 € / 1 l

Ecodor EcoCar nevtralizator smradu v avtu

Komplet Ecodor EcoCar nevtralizator neprijetnega vonja v prevoznih sredstvih

Ecodor EcoCar je nevtralizator neprijetnega vonja v avtu. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani in nevtralizira molekule smradu in jih ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Ecodor EcoCar je posebej oblikovan in sestavljen za odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu po hrani, tobaku, znoju in živalih, v prevoznih sredstvih.

Namen uporabe

Ecodor EcoCar je nevtralizator smradu v avtu in prevoznih sredstvih. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani neprijeten vonj s sedežev, tekstilnih oblog, zraka in vseh drugih površin. Primeren je za nevtralizator smradu po hrani, pijači, tobaku, znoju, živalih in drugo. EcoCar odstranjevalec smradu v avtu ne vsebuje dišav, zato je še posebej primeren za uporabo pri tistih ljudeh in živalih, ki so občutljivi na vonjave in tistih, ki imajo težave z dihali.

Pakiranje: 300 ml plastenka s pršilko +1l plastenka

Področje uporabe

Ecodor EcoCar je nevtralizator neprijetnega vonja v prevoznih sredstvih. Največkrat je uporabljen v avtu, primeren pa je tudi za avtodome, prikolice, čolne in barke. Po izdelku z veselje posegajo tudi vozniki avtobusov in tovornih vozil ker odstrani smrad po znoju.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in poškropite po zraku v prevoznem sredstvu, pustite delovati in videli boste, da smrad preprosto izgine. V primeru, da se smrad nahaja globoko v tekstilnih izdelkih (sedeži v avtu, prevleke ipd.) postopek ponovite in pustite učinkovati v zaprtem prostoru.

Surovinska sestava

Voda <80%, fermentirani rastlinski ekstrakti <10%, polialkoholi <3% citronska kislina <2% CPC cetil piridinijevega klorida <2%.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in živali. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor EcoCar Video:

EcoCar nevtralizator neprijetnega vonja v prevoznih sredstvih z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!