Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov - 500 ml
Šifra
EC-13.70.009

Nevtralizator smradu odpadkov EcoShield je izdelan na bazi rastlinskih ekstraktov, ki s svojimi encimi uspešno nevtralizirajo in uničijo molekule smradu odpadkov in z ustvarjanjem nevidnega "viskoznega ščita" preprečijo širjenje v okolico.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 5,95 € /kos in prihranite  14% Preračunana cena: 11,90 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 11,90 € Posebna Cena 6,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
13,90 € / 1 l

Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov

Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov - 500 ml plastenka s pršilko

Nevtralizator smradu odpadkov EcoShield je izdelan na bazi rastlinskih ekstraktov, ki s svojimi encimi uspešno nevtralizirajo in uničijo molekule smradu odpadkov in z ustvarjanjem nevidnega "viskoznega ščita" preprečijo širjenje v okolico. EcoShield je primeren za netralizacijo vseh vrst odpadkov in uporaben tako v domačem gospodinjstvu kakor tudi v gostinstvu, bolnicah, veterinarskih postajah, hotelih, skladiščih idr. Smrad nevtralizira in ne prekriva z parfumi kot podobna sredstva in je zato primeren za uporabo tudi v bližini ljudi z težavami dihal.

Način uporabe:

plastenko pretresite in poškropite po odpadkih. EcoShield bo smrad takoj nevtraliziral in preprečil nadaljne širjenje v okolico.

Ecodor blagovna znamka

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Naravna čistila za gospodinjstvo Ecodor z zajamčeno najnižjo ceno.

Ecodor EcoShield Video:

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.