Sale

Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1 - 5x koncentrat - 1 l

5 kratni koncentrat EcoClean aktivnega, univerzalnega čistila je primeren za čiščenje opreme in izdelkov ter vseh vodoodpornih površin. EcoClean čistilo iz kolekcije Ecodor z svojo aktivno formulo zagotavlja hitro in učinkovito čiščene brez nepotrebnega drgnenja. Površine so po čiščenju z čiste, svetleče in sveže.

Regular Price: 24,95 €

20,90 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
preračunano na 1 UNIT_L cena 20,90 €
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
SKU: EC-18.20.002

Opis izdelka

Details

Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1.

EcoClean 5x koncentrat čistila 3 v 1:

  1. razmaščuje
  2. higijensko čisti
  3. odstranjuje neprijetne vonjave

5 kratni koncentrat EcoClean aktivnega, univerzalnega čistila je primeren za čiščenje opreme in izdelkov ter vseh vodoodpornih površin. EcoClean čistilo iz kolekcije Ecodor z svojo aktivno formulo zagotavlja hitro in učinkovito čiščene brez nepotrebnega drgnenja. Površine so po čiščenju z čiste, svetleče in sveže. Čistilo je priljubljeno pri čiščenju opreme v salonih, trgovinah in gostinskih lokalih.

Navodilo za uporabo:

Koncentrat čistila razrečite z vodo v razmerju 1:5. Tako pripravljeno čistilo je primerno za vse vodoodporne površine, opremo in izdelke kot so ploščice, kopalniška oprema, aparati in oprema. EcoClean nanesite s pomočjo pršilke na površino in pustite učinkovati 1 min in nato obrišite z suho ali vlažno krpo. Izpiranje ni potrebno. Za odstranjevanje trdovratnih madežev pustite EcoClean učinkovati daljše časovno obdobje in postopek po potrebi ponovite.

EcoClean univerzalno čistilo z zajamčeno njanižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

  >>> drugi Ecodor nevtralizatorji neprijetnih vonjav in čistila <<<Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Ocenite izdelek

3 v enem Komentar podal Likot s.p.
Ocena
Čistilo uporabljam pri profesionalnem čiščenju salonov za nego živali, pa tudi doma. Odlično odstrani umazanijo, nevtralizira smrad, živali pa varne pred strupenimi kemikalijami ki jih vsebujejo običajna čistila.
Zvonko Štrigl, LIKOT s,p, (Pripisano 1. 09. 17)

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…