Negovalni parfum za mačke My Cat
Šifra
FE-GGF230

Parfum za mačke My Cat je izdelan iz naravnih olj in dišav. Ima lahkoten sladek vonj, ki je prijeten za mačke in ljudi. Parfum s svojo sestavo lepo osveži mačji kožuh, dlako pa prehrani in ji vrne sijaj.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 12,48 € /kos in prihranite  20% Preračunana cena: 124,85 € / 1 l
  • Kupite 4 za ceno 10,93 € /kos in prihranite  30% Preračunana cena: 109,29 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 19,57 € Posebna Cena 15,61 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
156,10 € / 1 l

Parfum za mačke

Negovalni parfum za mačke My Cat

GogiPet negovalni parfum za mačke My Cat je primeren za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah, saj želi proizvajalec pokazati strukturo emulzije. Naš negovalni parfum za mačke My Cat ima prikazano surovinsko sestavo.

Namen uporabe

Negovalni parfum za mačke My Cat je izdelan iz izvlečkov ricinusovega olja in dišav. S svojim lahkotnim in sladkim vonjem lepo osveži mačji kožuh, dlako pa prehrani in ji vrne sijaj. Sestava parfuma pospešuje in krepi rast dlake, neguje kožo in odstranjuje prhljaj.

Lastnosti parfuma

  • negovalni parfum za mačke My Cat
  • vsebuje ekološko pridelane izvlečke ricinusovega olja
  • lahek in svež vonj
  • neguje dlako in kožo
  • pospešuje rast dlake in odpravlja prhljaj
  • 100 ml plastenka s pršilko

Navodilo za uporabo

Negovalni parfum za mačke My Cat popršite po dlaki iz razdalje 20 - 30 cm, nato pa kožuh mačke skrtačite v smeri rasti dlake. Za boljšo porazdelitev parfuma in nego dlake je smiselno, da parfum nanesete na Slicker Brush ali Multi Brush krtačo in tako skrtačite kožuh. Tako bo parfum lepo porazdeljen po kožuhu in bo uspešno negoval vso dlako in kožo.

Zakaj negovalni parfum za mačke My Cat vsebuje izvlečke recinusovega olja?

Ricinusovo olje je izjemno olje, ki ima številne koristne lastnosti. Okoli njega pa se vseeno pojavlja dvom in večina ljudi se vpraša: "Ali ni to olje strupeno?"

Resnica je, da je ricin, ki je v ricinusovih semenih, res močen strup. Rastlina ricinus, je v Guinnesovi knjigi rekordov, razglašena za najbolj strupeno rastlino na svetu.

Toda brez skrbi! Ricinusovo olje ni niti malo strupeno, temveč izjemno koristno, saj je ricin odpadek pri izdelavi olja. Samo ricinusovo olje je izjemno blagodejno in ima številne koristne lastnosti.

Olje je pri zunanji uporabi izjemno učinkovito pri stimulaciji imunskega sistema in razstrupljanju limfe. Masaža z ricinusovim oljem pomaga tudi pri oteklinah,  artritisu, revmatizmu, bronhitisih in prehladih. Ricinusovo olje spodbuja rast dlake in krempljev, preprečuje izpadanje dlake in deluje proti prhljaju. Uspešno pomaga tudi pri urezninah, opeklinah, abrazijah, uporablja se tudi proti brazgotinam, strijam in proti ekcemom.

Bubbles & Nature naravna kozmetika za mačke - negovalni parfum za mačke My Cat.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!