Negovalni parfum za mačke My Cat
Šifra
FE-GGF230

Parfum za mačke My Cat je izdelan na osnovi naravnih olj in dišav. Z svojo sestavo parfum lepo osveži kožuh mačke, prehrani dlako in ji vrne sijaj.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 11,22 € /kos in prihranite  20% Preračunana cena: 74,80 € / 1 l
  • Kupite 4 za ceno 9,82 € /kos in prihranite  30% Preračunana cena: 65,47 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 18,69 € Posebna Cena 13,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
93,00 € / 1 l

Parfum za mačke My Cat

Negovalni parfum za mačke My Cat - kozmetika za nego živali

GogiPet negovalni parfum za mačke My Cat je primerni za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah zato, ker želi proizvajalec pokazati in ne prikrivati strukturo emulzije. Naš negovalni parfum za mačke My Cat ima javno prikazano surovinsko sestavo.

Namen uporabe

Negovalni parfum za mačke My Cat je izdelan na osnovi izvlečkov ricinusovega olje in dišav. Z svojo sestavo, lahkotnim in sladkim vonjem lepo osveži kožuh, prehrani dlako in ji vrne sijaj. Sestava parfuma povspešuje in krepi rast dlake, neguje kožo in odstranjuje prhlaj.

Lastnosti parfuma

  • negovalni parfum za mačke My Cat
  • vsebuje ekološko pridelane izvlečke recinusovega olja
  • lahek in svež vonj
  • neguje dlako in kožo
  • pospešuje rast dlake in odpravlja prhlaj
  • 100 ml plasteka s pršilko

Navodilo za uporabo

Negovalni parfum za mačke My Cat poškropite po dlaki iz razdalje 20 - 30 cm in kožuh psa skrtačite v smeri rasti dlake. Za boljšo porazdelitev parfuma in nego dlake je smotrno parfum nanesti na Slicker Brush ali Multi Brush krtačo in kožuh mačke skrtačiti. Tako bo parfum lepo porazdeljen po kožuh in bo uspešno negoval vso dlako in kožo.

Zakaj negovalni parfum za mačke My Cat vsebuje izvlečke recinusovega olja?

Ricinus je izjemno olje, ki ima številne koristne lastnosti, a okoli njega vseeno seva dvom in večina ljudi se vpraša: "Ali ni to olje strupeno?"

Resnica je, da je ricin, ki se nahaja v ricinusovih semenih, dejansko eden največjih strupov na svetu. Nahaja se v semenih rastline ricinus, katera je v Guinnesovi knjigi rekordov, proglašena za najbolj strupeno rastlino na svetu.

Brez skrbi!  Ricinusovo olje ni niti najmanj strupeno, temveč izjemno koristno, saj je ricin odpadek pri izdelavi olja. Samo ricinusovo olje je izjemno blagodejno in ima številne koristne lastnosti.

Olje je pri zunanji uporabi izjemno učinkovito pri stimulaciji imunskega sistema in razstrupljanju limfe. Masaža z ricinusovim oljem pomaga tudi pri oteklinah,  artritisu, revmatizmu, bronhitisih in prehladih. Recinusovo olje spodbuja rast dlake in krempljev, preprečuje izpadanje dlake in deluje proti prhljaju. Uspešno pomaga tudi pri urezninah, opeklinah, abrazijah, uporablja se tudi proti brazgotinam, strijam in proti ekcemom. Navedene lastnosti so razlog, da negovalni parfum za mačke My Cat vsebuje recinusovo olje.

Bubbles & Nature naravna kozmetika za mačke - negovalni parfum za mačke My Cat.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!