GogiPet sprej za udobno počutje mačk Bubbles & Nature
Šifra
Y-FE-GGF224

GogiPet sprej za udobno počutje mačk je posebej izdelan za mačja stranišča in navajanje mačk na uriniranje na točno določenem mestu. Z naravnimi sestavinami in privlačnim vonjem mačke usmerjamo na pravo mesto za opravljanje potrebe.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 7,25 € /kos in prihranite  10% Preračunana cena: 29,00 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 13,20 € Posebna Cena 8,08 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
32,32 € / 1 l

GogiPet sprej za udobno počutje mačk

Sprej za udobno počutje mačk in navajanje na čistočo - plastenka s pršilko 250 ml.

GogiPet sprej za udobno počutje mačk Bubbles & Nature je izdelan iz naravnih sestavin. Primeren je za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je sprej prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah, saj želi proizvajalec pokazati strukturo izdelka. Sprej za udobno počutje mačk ima prikazano surovinsko sestavo.

Namen uporabe

GogiPet sprej za udobno počutje mačk je posebej izdelan za navajanje mačk na uriniranje ali markiranje v mačjem stranišču. Z naravnimi sestavinami in privlačnim vonjam mačke usmerjamo na pravo mesto za opravljanje potrebe. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Sprej za udobno počutje mačk je nepogrešljiv pri navajanju mladičev na čistočo v stanovanju. S sprejem označite mesto, kjer želite, da mačka urinira.

Gostinski lokali imajo včasih težave zaradi neprijetnega vonja po urinu psov in mačk. Mačke urinirajo na noge miz, vrtne ograje in žive meje. Urin sicer lahko prekrijemo z dišavami, a ta ne izgine povsem ali pa se pojavi ponovno. Če se srečujete s takšnimi težavami, priporočamo, da urin in vonj po urinu nevtralizirate z Ecodor UF2000. S sprejem za udobno počutje mačk pa označite neko drugo mesto, kjer bodo mačke lahko urinirale in to za okolico ne bo moteče. Sprej bo mački sporočil "to je pravo mesto za uriniranje". 

Navodilo za uporabo

Plastenko z razpršilom za udobno počutje pretresite in iz razdalje 25 do 30 cm popršite mesto, kjer želite, da pes opravlja potrebo. Postopek večkrat ponovite. Če pes urinira in označuje prostor na nezaželenem mestu, to mesto popršite s sprejem za odganjanje mačk.

Surovinska sestava

Voda, PEG-40 hidrogenirano olje, fenoksietanola, propilenglikol, valerične kisline, etilparabena, butilparabena, propilparaben, methylpareben.

GogiPet blagovna znamka

GogiPet je avstrijska blagovna znamka podjetja Onlinezoo, ki že več kot 10 let uspešno zastopa in prodaja izdelke, tako za profesionalno, kot za ljubiteljsko nego psov in mačk. Vsi izdelki blagovne znamke GogiPet imajo slovenska navodila za uporabo. 

GogiPet zajamčeno najnižja cena samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!