GogiPet sprej za udobno počutje mačk Bubbles & Nature
Šifra
FE-GGF224

GogiPet sprej za udobno počutje mačk je posebej izdelan za mačja stranišča in navajanje mačk na uriniranje na točno določenem mestu. Z svojo naravno formulo in atraktivnim vonjam za mačke sporoča "to je pravo mesto za uriniranje". Primerno za mačja stranišča in zunanjo uporabo.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 7,13 € /kos in prihranite  10% Preračunana cena: 28,52 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 12,98 € Posebna Cena 7,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
31,80 € / 1 l

GogiPet sprej za udobno počutje mačk

Sprej za udobno počutje mačk in navajanje na čistočo - plastenka s pršilko 250 ml.

GogiPet sprej za udobno počutje mačk Bubbles & Nature je izdelan na naravni osnovi. Primeren je za domačo in profesionalno uporabo. Na evropskem tržišču je sprej prisoten več kot 15 let. Pakiran je v prozornih plastenkah zato, ker proizvajalec želi pokazati in ne prikrivati strukturo izdelka. Sprej za udobno počutje psov ima javno prikazano surovinsko sestavo.

Namen uporabe

GogiPet sprej za udobno počutje mačk je posebej izdelan za navajanje mačk na uriniranje ali markiranje v mačjem stranišču. Z svojo naravno formulo in atraktivnim vonjam za mačke sporoča "to je pravo mesto za uriniranje". Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Sprej za udobno počutje mačk je nepogrešljiv pri navajanju mladičkov na čistočo v stanovanju. Z sprejem označimo mesto, kjer želite, da mačka urinira.

Gostinski lokali imajo včasih probleme z neprijetnim vonjem po urinu psov in mačk. Mačke urinirajo na noge miz, vrtne ograje in žive meje. Urin sicer lahko prekrijete z parfumi, a ta ne izgine povsem ali pa se pojavi ponovno. Smotrno je urin in smrad po urinu nevtralizirati z UF2000. Z sprejem za udobno počutje mačk označite neko drugo mesto, kjer bodo mačke lahko urinirale tako, da to ne bo moteče za okolico. Sprej bo mački sporočil "to je pravo mesto za uriniranje". 

Navodilo za uporabo

Plastenko z sprejem za udobno počutje pretresite in z razdalje 25 do 30 cm označite mesto, kjer želite, da mačka opravlja potrebo. Postopek večkrat ponovite, če pa mačka urinira na nezaželenem mestu, to mesto označite z sprejem za odganjanje psov.

Surovinska sestava

Voda, PEG-40 hidrogenirano olje, fenoksietanola, propilenglikol, valerične kisline, etilparabena, butilparabena, propilparaben, methylpareben.

GogiPet blagovna znamka

GogiPet je avstrijska blagovna znamka podjetja Onlinezoo, ki že več kot 10 let uspešno zastopa in prodaja izdelke, tako za profesionalno, kot za ljubiteljsko nego mačk. GogiPet blagovna znamka je edina, ki za svoje izdelke nudi kupcem slovenska navodila za uporabo, ki so odtisnjena na embalaži ali priložena izdelkom.

GogiPet zajamčeno najnižja cena samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!