Black Friday - akcijska ponudba GogiPet izdelkov

Black Friday popusti

GogiPet Black Friday

Zaradi Lock Down-a smo podaljšali akcijsko ponudbo Black Friday. Pri nakupu izbranih izdelkov GogiPet® vam nudimo dodaten 15 - % popust do 12.12.2021.

Popust velja za več kot 1000 GogiPet® izdelkov iz kategorije Black Friday. Za vas smo pripravili vse od negovalnih izdelkov za pse in mačke, preko oblačil za pse in pasjih torb pa tja do profesionalne opreme za nego in striženje psov. Dodaten 15 - % popust velja tudi za že znižane in trajno znižane izdelke.

Postopek nakupa na Black Fridey obdobje

Željene izdelke dajte v košarico in pojdite na blagajno. V postopku plačila, vpišite v rubriko Popust kodo blackfriday in kliknite na gumb Popust Sistem vam bo obračunal 15 - % popust na vse izdelke iz kategorije Black Friday. Znesek popusta bo viden na obračunu v postavki "Popust Black Friday", preden boste izvedli plačilo. Popust velja za izdelke iz kategorije Black Friday in bo obračunan v postopku plačila izdelkov.

Kodo za popust blackfriday vnesite v rubriko "Popust" in ne v rubriko "Darilni bon".

Onlinezoo vam za vse GogiPet izdelke, ki so preverjene kakovosti, zagotavlja trajno nizke cene. V času Black Fridey so te cene dodatno znižane in nepremegljive.

Postavke 1-24 745

Nastavite Smer Padajoče
na strani

Postavke 1-24 745

Nastavite Smer Padajoče
na strani