Gogis grooming book - Nega in striženje psov v slovenskem jeziku
Šifra
GO-9789612459949

Knjiga Gogis Grooming Book ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja. Na preprost in nazoren način z besedo in sliko predstavi praktično nego psov in odkrije koristne napotke, postopke in pripomočke za kvalitetno in strokovno nego različnih pasem psov.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
Redna Cena 78,64 €
z 9.5% DDV, brez stroškov dostave

Gogis Grooming Book - slovenski jezik

Gogis grooming book - Nega in striženje psov.

Knjiga Gogis grooming book - Nega in striženje psov ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja. Na preprost in nazoren način z besedo in sliko predstavi praktično nego psov in odkrije koristne napotke, postopke in pripomočke za kvalitetno in strokovno nego različnih pasem psov. Knjiga je koristen pripomoček za profesionalne negovalce psov, pasje frizerje in tiste, ki bi to radi postali, vzreditelje in tiste lastnike psov, ki si želijo naučiti nege in striženja svojih hišnih ljubljenčkov.

Knjiga opisuje in ponudi napotke za striženje s škarjami, s strojčki za striženje, trimanje, alternativno oblikovanje dlake, kozmetiko in več kot 40 različnih pasem psov ter njihovo nego.

Knjiga Gogis Grooming Book - nega in striženje psov je izdana v slovenskem jeziku.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.