Predpasnik za kopanje psov
Šifra
TRA-32TIK001

Predpasnik za nego, striženje in kopanje psov je izdelan iz nepremočljivega sintetičnega materiala. Uspešno zaščiti negovalca psov in njegova oblačila pred vodo, dlako in umazanijo.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 21,25 € Posebna Cena 15,24 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Predpasnik

Predpasnik za kopanje psov

Predpasnik za kopanje psov je izdelan iz nepremočljivega sintetičnega materiala in žepa. Uspešno zaščiti frizerja pred vodo, dlako in umazanijo. V osnovi je predpasnik namenjen kopanju psov, a ga frizerji radi nosijo tudi pri striženju in drugih negovalnih postopkih. Predpasnik za kopanje psov ima žep.

Lastnosti predpasnika

  • Predpasnik za kopanje psov
  • izdelan iz nepremočljive sintetične tkanine
  • priročni žep
  • črna barva
  • univerzalna velikost
  • zapenjanje s trakovi

Namen uporabe

Predpasnik za kopanje psov zaščiti negovalca psov pred umazanijo, vodo in dlako. Frizerji ga nosijo med kopanjem, striženjem, trimanjem in krtačenjem psov, saj dobro zaščiti oblačila. Predpasnik ima žep za odlaganje pripomočkov.

Čiščenje in vzdrževanje

Predpasnik za kopanje psov je preprost za čiščenje in vzdrževanje. Predpasnik lahko operete ročno. Pri tem uporabite blaga, okolju prijazna čistila, ki jih raztopite v mlačni vodi. Predpasnik namočite v vodi in operite. Po pranju ga splahnite pod tekočo vodo in obesite tako, da voda odteče in se predpasnik posuši na zraku.

Zakaj zaščitna oblačila za pasje frizerje?

Oblačila za negovalce psov in pasje frizerje so izdelana iz različnih materialov, ki so odporni proti umazaniji, dlaki in vodo, hkrati pa udobni za nošenje. Ker so materiali zračni, se v oblačilih negovalci ne bodo potili. Predpasnik za pasje frizerje in negovalce psov spada med osnovno opremo vsakega frizerja ali negovalca. Krojen je tako, da je opremljen z žepi in zatiči, za shranjevanje opreme kot so škarje, glavniki, krtače in drugo, kar omogoča lažje delo, saj ima frizer vso potrebno opremo vedno pri roki.

Predpasnik za kopanje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!