Metro Air Force Comander namizni fen za pse
Šifra
ME-AFTD-3L-22
Metro Air Force Commander AFTD-3 namizni fen za sušenje psov z 2 hitrostmi izpiha zraka. Max izpih zraka znaša 3681 litrov na minuto. Profesionalni fen za sušenje psov.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 279,90 € Posebna Cena 239,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Sušilnik za dlako psov Metro Air Force Commander AFTD III - 2 hitrosti.

Metro Air Force Commander AFTD-3 profesionalni sušilnik - fen za pse ima dve stopnji izpiha zraka. Max izpih znaša 3681 litrov na minuto.

Želite varno posušiti psa brez nepotrebnega segrevanja zraka?
Želite prihraniti in skrajšati čas sušenja?
Če ste na obe vprašanji odgovorili pritrdilno je Metro Air Force Commander pravi sušilnik - fen za vas in vašega hišnega ljubljenčka.

Metro Air Force Commander profesionalni fen za sušenje dlake psov omogoča uporabo različnih tehnik sušenja psov in čas sušenja skrajša tudi za 2 tretini. Nastavljiv pretok zraka - 2 stopnji, nastavek za izpihovanje vode in odstranjevanje odpadajoče dlake, nastavek za istočasno sušenje in krtačenje ter nastavke za klasično sušenje so glavni atributi tega sušilnika, ki je izdelan v podjetju z 75 letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju izdelave opreme za nego psov in mačk Metro.

Nastavljiv izpih zraka Metro Air Force Commander sušilnika za pse je 2 stopenjski, kar zagotavlja varno in hitro sušenje dlake psov velike in majhne rasti. Sušilnik lahko postavite vodoravno na mizo ali ga namestite vertikalno na steno s pomočjo stenskega nastavka (ni vključen v ceno).

Lastnosti Metro Air Force Commander - AFTD 3 sušilnika - fena za pse:

* 4 HP 1200W model, AFTD 3
* največji izpih zraka 3681 litrov / min
* minimalni izpih zraka 1841 litrov / min
* gibljiva cev dolžine 190 cm  z 3 različnimi nastavki za sušenje
* odstranljiv filter zraka, ki ga je mogoče čistiti
* dolžina ogrodja približno 26 cm, premer 16 cm, teža 4 kg

Zelo zmogljiv motor, ki zagotavlja velik pretok zraka zagotavlja hitro in učinkovito sušenje kožuha psov brez visoke temperature, ki bi lahko poškodovala in izsušila kožo in dlako živali. Različni nastavki omogočajo uporabo različnih tehnik profesionalnega sušenja.

Samo v spletni trgovini Onlinezoo je ta profesionalni sušilnik za dlako psov na voljo z trajno nizko ceno in brez stroškov dostave in pakiranja.

Servis in podaljšanje garancije na 5 let.

Za vse sušilnike GogiPet in Metro nudimo možnost podaljšanja garancije za motor sušilnika iz z zakonom predpisanega časovnega obdobja na dobo 5 let. Pogoj je redni servis in menjava oglja in filtra sušilnika vsakih 12 mesecev s strani našega podjetja Onlinezoo. Več informacij...

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!