Ecodor UF2000 odstranjevalec urina - 5x koncentrat - 1 l
Šifra
EC-13.40.064

Ecodor UF2000 je 5x koncentrat močnega nevtralizatorja smradu živalskega urina. Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in drugih površinah. Učinkovit je tudi pri odpravlajnju starega zasušenega urina sedežih, ležiščih, preprogah in podobno.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 40,87 € /kos in prihranite  10% Preračunana cena: 40,87 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 65,98 € Posebna Cena 45,41 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
45,41 € / 1 l

UF2000 odstranjevalec urina - koncentrat

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina živali in ljudi - 1l plastenka

Odstranjevalec urina UF2000 s svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. UF2000 odstranjevalec urina - 5x koncentrat bo dostavljen 1l plastenki.

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina s svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je namenjen za odstranjevanje urina in je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana in drugih površin.

Navodilo za uporabo

V 1l koncentrata UF2000 za odstranjevanje urina dodajte 4l vode in dobro premešajte. Plastenko pretresite, emulzijo prelijte v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem mestu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina - koncentrat - z zajamčeno najnižjo ceno.

 

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!