Bubbles & Nature šampon za črno dlako psov
Šifra
FE-GGF206

Negovalni šampon za črno dlako z keratinom, svilenimi proteini, vitaminom E iz kolekcije GogiPet je posebej pripravljen za nego psov črne barve. Dlako ne obarva, pač pa s svojo surovinsko sestavo in naravnimi dodatki povdari intenzivnost črne barve in aktivira pigment. Dlaki vrača naravno vlažnost in prožnost, prepreči zbledelost dlake in že zbledeli dlaki, ob redni uporabi povrne intenzivnost črne barve.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 8,76 € /kos in prihranite  20% Preračunana cena: 35,04 € / 1 l
  • Kupite 4 za ceno 7,66 € /kos in prihranite  30% Preračunana cena: 30,64 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 13,95 € Posebna Cena 10,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
43,80 € / 1 l

Bubbles & Nature negovalni šampon za črno dlako

Šampon za črno dlako z keratinom, svilenimi proteini, vitaminom E iz kolekcije GogiPet je posebej pripravljen za nego psov črne barve. Dlako ne obarva, pač pa s svojo surovinsko sestavo in naravnimi dodatki povdari intenzivnost črne barve in aktivira pigment. Dlaki vrača naravno vlažnost in prožnost, prepreči zbledelost dlake in že zbledeli dlaki, ob redni uporabi povrne intenzivnost črne barve. Šampon je primeren za nego vseh črnodlakih psov, priporočamo pa ga posebej za ruske terierje, črne šnavcerje, koker španjele, griffone idr.

V kolikor želite poleg intenzivne črne barve povdariti tudi velik volumen dlake (npr. pri črnih pudlih) priporočamo, da šampon mešate v razmerju 50:50 z Volumenskim šamponom Bubbles & Nature ali uporabite po kopanju Volumenski balzam.


Šampon je 10-kratni koncentrat, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,50 l šampona za kopanje psov. Šampon ne povzroča alergičnih reakcij.


Zakaj šampon za pse s črno dlako vsebuje svilene proteine, keratin in vitamin E?


SVILENI PROTEINI
Prava svila ni le dragocen naravni izdelek, ampak je tudi priljubljena sestavina v kozmetiki za nego psov, saj je svila sestavljena iz svilnih proteinov, ki imajo pH, ki je blizu pH-ju pasje kože, kar je dobra osnova, da so svilni proteini del kozmetičnih izdelkov za nego kože in dlake psov. Svilni proteini ščitijo kožo, dlako in jima dajo žarečo sijaj. Svila se uporablja kot sestavina v izdelkih s katerimi se zdravijo tudi kožna obolenja psov, uporablja pa se tudi za pilinge in masaže, da izboljša prekrvavitev kože.
Svileni proteini vplivajo na kožo psov tudi pomirjujoče in imajo ji anti-aging efekt. Svilni proteini pa ne pomirjajo le kože in dlake, ampak zadržujejo v njej tudi vlago.
Svilni proteini prave svile imajo podoben pH kot koža psov, vendar vsebujejo več različnih olj in predvsem vodo, zakar svile koža psov ne le dobro prenaša, ampak koži in dlaki ohranja tudi vlažnost. Vsebovane beljakovine delujejo globoko v kožo, kjer zadržijo tudi do 300-kratno vlažnost. Svilni proteini varujejo kožo in dlako psov tudi pred UV žarki. Tako so proteini svile priznani v kozmetičnih izdelkih za pse kot dodatki, ki večajo vlažnost in prožnost dlake in kože a ne spremenijo njene strukture.

KERATIN
Zdravo in močno dlako in kožo psa si zagotovo želi vsak pes in njegov lastnik, vendar pa je treba materi naravi včasih priskočiti na pomoč. Pri tem lahko v precejšnji meri pomaga keratin, ki čudovito obnavlja strukturo dlake in poskrbi za zdrav in sijoč videz ter narvno barvo dlake.
Dlaka je v večini zgrajena iz keratina (beljakovine), manjši delež pa predstavlja še voda, pigmenti, minerali in lipidi (maščobe). Keratini so proteini z vlakninami, ki dlaki in koži psa podelijo vitalnost in elastičnost. Oblikujejo notranjo in zunanjo strukturo dlake in zaradi svoje filamentne strukture omogočajo, da se lahko dlaka oblikuje, zvija, prepogiba idr.
Keratin se odlikuje po visoki elastičnosti. Prav tako je zelo odporen proti visokim temperaturam, mrazu in vročini. Zaradi vsebnosti keratina se dlaka in koža psa odlično spopadajo z najrazličnejšimi vremenskimi pojavi, kot so sončni žarki, zimski mraz, ne da bi zaradi tega utrpela posebne škodbe. Tako keratin, ki je dodan šamponu za pse ohranja naravno črno barvo dlake in prepreči njeno obledelost od zonca in zunanjih vplivov. Pri negi dlake in kože psov se keratin uporablja kot visoko kakovostna učinkovina, ki dlako in kožo regenerira in krepi. Keratin pomaga, da se ponovno vzpostavi zdrava struktura dlake. Dlaka postane voljna, sijoča in polna življenjske energije.

VITAMIN E
Pomen vitamina E zajema skupino sestavin tokoferolov in tokotrienolov. Vitamin E je pomemben za presnovo maščobe, za pridobivanje energije iz nenasičenih maščobnih kislin, v negovalni kozmetiki za pse pa se v šamponih uporablja za razstrupljanje in za zdravje kožnih celic, krepi pa tudi odpornost in zavira proces staranja kože in dlake. Vitamin E spada tudi v skupino antioksidantov kar pomeni je zmožen prestreči proste radikale.

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev

Če je kožuh psa zelo umazan priporočamo, da ga najprej očistite z uporabo čistilnega, univerzalnega šampona in tako povečate učinkovitost negovalnega šampona za črno dlako. Za nego dlake med kopanji, lažje česanje in krtačenje in zaščito pred soncem priporočamo redno uporabo negovalnega olja GogiPet Silk Care.

>>>Drugi naravni šamponi za pse in mačke<<<

>>>Balzami za nego dlake psov<<<

<<<Salonski šamponi in kozmetika za pse in mačke>>>

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!