Aesculap nastavek 3 mm fini - Slid sistem - Aesculap GT754
Šifra
BB-GT754

Aesculap kovinske nastavke odlikuje visoko kakovostni materijal, ki se lahko brusi in ima dolgo življensko dobo. Primerno za stroje Aesculap Favorita - Aesculap GT754.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 65,70 € Posebna Cena 46,45 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Rezalne glave - nastavki za striženje 3 mm fine - Aesculap GT754.

Aesculap nastavek za striženje psov 3 mm fin - Aesculap GT754.

Onlinezoo spletna prodajalna profesionalne opreme za nego in striženje psov nudi svojim strankam garantirano najnižje cene Aesculap Slide sistem nastavkov. Če nastavek najdete v katerikoli prodajalni po nižji ceni nas o tem obvestite in zagotovili vam bomo enako ali celo nižjo ceno drugege prodajalca.

Nastavek za striženje psov GT754 Aesculap Slide sistem 3 mmuporabljajo predvsem pasji frizerji in negovalci psov za kratko striženje posameznih predelov psov z fino, tanjšo dlako. Nastavek je priljubljen tudi za striženje dlake na intimnih predelih, ušesih in obraznem predelu.

Lastnosti Aesculap Slide sistema nastavkov za striženje psov s strojčki Anubis GogiPet, Aesculap Favorita II, Favorita CL in Optimum XS430S:
- izdelano iz visoko odporne kovine obdelane s posebnimi termičnimi postopki, ki preprečujejo hitro segrevanje nastavka v času striženja
- nastavljiv pritisk rezil
- stoletne izkušnje pri izdelavi rezil iz kovine - nemška kvaliteta
- možnost brušenja rezil
- enostavno čiščenje in vzdrževanje
- dolgoletne izkušnje z uporabo in izdelavo strojčkov in nastavkov za striženje psov
- nizka stopnja vibracij
- gladek rez

Aesculap Slid sistem strojčkov in nastavkov za striženje psov uporablja večina profesionalnih pasjih frizerjev in negovalcev psov v Evropi. Pohvalijo predvsem njihovo dolgo življensko dobo, enostavno vzdrževanje in gladek rez. Nastavki za striženje psov so primerni tako za profesionalno uporabo v veterinarskih postajah kot v salonih za nego in striženje psov, po njih pa z veseljem posegajo tudi vzreditelji in ljubiteljski pasji frizerji.

Onlinezoo spletna prodajalna z dolgoletno tradicijo pri prodaji profesionalne opreme za nego in striženje psov vse izdelke za negovalce psov in pasje frizerje pred prodajo testira v svojem in partnerskih salonih za nego in striženje psov.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!