Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov - GTA100
Šifra
BB-GTA100

Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov omogoča varno in optimalno striženje psov, mačk in drugih živali. Uspešno očisti umazanijo tudi v težko dostopnih delih nastavka.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 3 za ceno 8,12 € /kos in prihranite  19%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 12,18 € Posebna Cena 10,05 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Aesculap Blade Cool 500 ml

Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov

Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov je posebej oblikovan za hlajenje in čiščenje nastavkov med striženjem. Nastavkov ne masti in med striženjem ne pušča mastnih madežev na dlaki. Primeren je tako za Slide kot Snap On ali Clip nastavke.

Lastnosti spreja

  • model - Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov
  • primeren za čiščenje in hlajenje vseh vrst Slide, Snap On in Clip nastavkov
  • ne masti in ne pušča madežev na dlaki
  • uspešno odstrani tudi umazanijo med nastavkom in rezilom
  • sprej pod pritiskom
  • količina - 500 ml

Namen uporabe

Snap On, Clip in Slide nastavki se lahko med striženjem segrevajo. Segrevanje povzroča umazanija in dlaka, ki se nabira na rezilih in nastavku, kar povzroči večje trenje, vibracije in segrevanje nastavka. Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov je primeren za hitro hlajenje in čiščenje nastavkov za striženje med delom. Uspešno odstrani umazanijo in maščobo iz rezil tudi na težko dostopnih delov nastavka.

Navodilo za uporabo

Priporočamo, da sprej uporabite med striženjem vsakih 10 do15 min oziroma ko opazite, da je nastavek vroč in ne reže dlake. Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov je pod pritiskom. Za hlajenje nastavka in rezil popršite sprej po zgornji in spodnji površini nastavka z razdalje 10 cm. Nastavek se bo v trenutku ohladil. Če je nastavek umazan od dlake in maščobe popršite rezila z razdalje 1 cm. Tako boste odpihali umazanijo. Ne pozabite, nastavek spreja prisloniti tudi na odprtino med nastavkom in rezili in poškropiti v notranjost nastavka. Tako boste odstranili tudi umazanijo, ki se je nabrala v notranjosti nastavka, ki je v večini primerov glavni razlog za segrevanje nastavka. Tako očiščen in negovan nastavek bo imel bistveno daljšo življenjsko dobo, strigel bo lepo in se bo bistveno manj segreval. Sprej ni masten in ne pušča mastnih madežev na dlaki.

Za mazanje nastavkov med striženjem priporočamo, da uporabite enega od spodaj navedenih olj v spreju

Optimum 4 v 1 Spray 150 ml

Optimum 4 v 1 Spray 300 ml

Aesculap olje v sprayu

Aesculap Blade Cool sprej za hlajenje in čiščenje nastavkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!