Sale

2 roži Blinx Pets Lila

Roži lila sta izdelani iz tekstila in pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero z iglo potegnemo pramen dlake in ju tako namestimo na željeno mesto. Primerno za spenjanje dlake in dekoracijo psov.

Regular Price: 17,95 €

9,95 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu.
SKU: Z-BP-JW4-32

Opis izdelka

Details

Lila roži za dlako psa

Blinx Pets roži 2 lila za namestitev na dlako psov - varen nadomestek za spenjanje dlake!

Roži sta izdelani iz tekstila in pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete manjši šop dlake skozi gumo in tako namestite roži na željeno mesto. Izdelek je primeren tako za spenjenje dlake kot za preprosto, atraktivno dekoracijo in kombinacijo z oblačili.

Ta izdelek mnogi uporabljajo za spenjanje dlake psov na glavi namesto spenjanja s kovinskimi sponkami, ki lahko poškodujejo kožo psa.

Uporabljen materijal za izdelavo rož je ljudem in živalim prijazen, ne pušča barve in ne povzroča alergij. Priložena kovinska igla, ki je namenjena za večkratno namestitev rož je izdelana iz rje prostih materijalov in je varna za uporabo - brez ostrih delov.

Rože so primerne za namestitev na dlako daljšo od 2 cm, za majhne, srednje velike in velike pse.

Nov izdelek na evropskem tržišču bo zagotovo modni hit! Exclusivni zastopnik in prodajalec za Slovenijo, Avstrijo in Nemčijo je Onlinezoo.

Nov sistem spenjanja dlake priporočajo priznani pasji frizerji, ki skrbijo tako za lep izgled kot zdravje psov.

Kako namestiti kristale na dlako?

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Brošure in navodila

Ocenite izdelek

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register