Visokofrekvenčna piščalka za psa

Piščalka za pse je izdelana iz lahke kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem. Namenjena je treningu in odpoklicu psa v naravi in mestu. Piščalka ima tipičen, visok ton, ki bo psu razpoznaven tudi v motečem okolju.

2,99 €*

namesto 6,95 €* prihranek 56.98% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-FE-VARIE06A

Informacije o izdelku "Visokofrekvenčna piščalka za psa"

Piščalka za treninge

Visokofrekvenčna piščalka za pse

Piščalka za pse je izdelana iz lahke kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem. Namenjena je treningu in odpoklicu psa v naravi in mestu. Piščalka ima tipičen, visok ton, ki bo psu razpoznaven tudi v motečem okolju. Z zaponko lahko piščalko pripnete na povodec, torbo ali nahrbtnik.

Lastnosti piščalke

  • Visokofrekvenčna piščalka za pse
  • izdelano iz kovine, ki je polirana in zaščitena pred rjavenjem
  • kovinska zaponka s katero lahko piščalko namestite na povodec, pas ali torbo
  • piščalka ima visoko frekvenco, ki jo pes zazna tudi v motečem okolju
  • primerna je za uporabo v naravi in mestu
  • primerna za pse vseh velikosti in pasem

Namen uporabe

Psi so zelo pozorni na glas lastnika, ki se spreminja glede na situacijo ali razpoloženje. Tako se lahko zgodi, da vašo prepoved pes ne bo registriral pravilno, ker smo jo izrekli z drugačnim tonom kot običajno. Vsem nam je poznana situacija, ko pes steče za mačko in se ne odziva na naš odpoklic. V tej situaciji je učinkovita visoko frekvenčna piščalka za pse, ki ima vedno enak zvok ne glede na situacijo. Priporočamo, da jo pri šolanju in treningih uporabljate vse od začetka, ker bo to zagotovo najbolj učinkovit pripomoček na sprehodih

Kako naučiti psa na odpoklic s piščalko?

Pri učenju odpoklica psa s piščalko potrebujete zelo dobre priboljške, ki se jih bo pes razveselil in piščalko. Psa posedite pred sabo, zapiskajte s piščalko in mu takoj dajte priboljške. Ta postopek ponavljajte en teden, tri krat na dan. Pomembno je, da je dolžina piska vedno enaka. Na začetku naj učenje poteka v nemotečem okolju. Po enem tednu pustite psa v drugi sobi ali na vrtu. Zapiskajte in ko pse priteče k vam mu dajte priboljšek. Postopek ponavljajte en teden, tri krat dnevno. Po štirinajstih dneh treninga v stanovanju ste pripravljeni za sprehod v naravo. Med sprehodom na povodcu zapiskajte in ko vas pes pogleda mu dajte priboljšek. Ko ta postopek brezhibno deluje lahko psa spustit (v ne nevarnem okolju, če slučajno, zaradi motečih elementov ne bo reagiral na piščalko) in ko se vam oddalji zapiskajte, da priteče po priboljšek. Lepše kot pes reagira na pisk bolj mu lahko dovolite da se vam oddalji. Če treninga s piščalko ne uporabljate vsak dan, preden psa spustite, preverite, da se pes še vedno, pravilno odziva na pisk.

Visokofrekvenčna piščalka za pse z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

2 od 2 ocen

5 iz 5 zvezde